(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۵۰ رو ضربدر ۴۵۰۰ کن من دلم نمیاد ضرب کنم تازه یادم رفته بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا توهین آمیز ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 هزار تومن پولشه ! (sm120)
فردا پس فردا اونم از خداخواسته جواب مثبت بت داد ، بعد یه هفته به هم زدین فقط دوست دارم بیای اینجا برا من تریپ شکست عشقی برداری دیوث (sm2)
What the Fuck ??نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Are you kidding mw ?? (sm2)
گفتم كه بستگي به طرفش داره!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نيست ولي باز فكر كن شايد كرينه هاي بهتري هم در دسترس باشه
اتفاقا از همین الان چُس ناله هارو آماده کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق چيزي نيست مه بهشكست بينجامه
عشق يه بازي برد- برده (sm50)
میگم حالا که میخوای نامه بنویسی یه کفتر هم جور کن برات حملش کنه قشنگ سنتی بشه (sm2)
ببینم پدر محترم واسه عید چقدر قراره یده ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی نظرت خودت روو چیه ؟