دارمیان(sm50)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
دارمیان(sm50)(sm120)
تیم ستاره پرور باشه این دردسرهارو هم داره دیگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال میگوید در صورتی که با آندرانیک تیموریان به توافق نرسیم مذاکرات خود را با کریم انصاری فرد شروع میکنیم.(sm77)(sm2)
گوز و شقیقه(sm120)
من بعد از بازی با سیتی گفتم بخریمش که نخریدن الان دیگه دیر شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حال میکنم باهش...عجیبه به هیچ جا لینک نشده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین نوح رو دیدی؟(sm120)
چه شانسی آوردیم آگرو رُ نخریدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نه ...ولی فردا وقت مناسبیه جام جهانی هم که تموم شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]