ولی بچه ها عوضش دیوونه عالیه .
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی بچه ها عوضش دیوونه عالیه .
(sm2) عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم فقط مرد خیابانی (sm2)
خبری از البوم این پسره امیر علی بهادری نیست معلوم نیست چی شد
همین دو صفحه قبل از شادمهر تعریف کردم چرت نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از آلبوم رضا صادقی تعریف نکردم - رضا صادقی رو دوست دارم ، آلبومش هم از نظر من هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر ابتدا بیا برو اهنگو گوش کن بعد بر ما بتازنقل قول:
اره پیش پا افتاده بود که از اروپا تا امریکا کنسرت گذاشتن وقتی حتی همه ارزشون بود بتونن تو تهران کنسرت بذارننقل قول:
(sm2) بگو اومدی با من دعوا کنی داداش بگو مشکلت چیه خودم حلش کنم برات
انصافاً آهنگ بسیار ضعیفی بود (sm132)
خدایا عمه گرامی خود را از دست طرفداران تیفوسی محسن چاوشی به تو میسپارم (sm155)
اریان تا چهارمین البومش همچنان رو بورس بود چون کارش خیلی قوی تر از این ادامای جدیدی هست که به اصطلاح الان می خونن اگه کار اریان بد بود مردمم طرفدارش نمیشدن سالن کنسرتش 2 ساعته بلیطش تموم شه یا به مسابقه نیمه نهایی بی بی سی را پیدا کنه , از طرفی هم جریان مافیایی زیاد داره اریان دلیل پایان دادن به کارشونم همین مافیا موسیقیه که دیر یا زود گریبان خواننده مورد علاقه شما هم میشه اگه بخوای از جنبه موسیقی نگاه کنی تنظیم کننده چهار تا البوم اریان اون زمان سافت راک برا اریان تنظیم کرده همون موقعی که ادامایی مثل همین صفاریان تو تنظیم دی جی تکنو مونده بودن علی پهلوان کسی نیست که بخواد به تکرار بیفته اینو همیشه ثابت کرده تو 4 تا البومی که منتشر کرده البوم پنجمشون هم 3 سال گیر مجوز بود به خاطر هزار تا داستان و دعوا قضیه که اگه تو زمان خودش میومد از خیلی از البومای همون سال جلوتر بود از طرفی هم تو البوم اخر تنظیم کننده اصلیشون هم از دست داده بودننقل قول:
اگه الان پایانی دادن به کارشون تصمیم درستی گرفتن چون اینده ای تو موسیقی این مملکت نیست به خصوص اینکه بین اعضای گروه هم دیگه مثل قبل صمیمیت نیست , تو موسیقی که صفاریان که بخواد تنظیم کننده شاخش باشه همون بهتر که نباشن
محسن رو خیلی دوست دارم ولی به نظرم نباید اهنگ سفارشی برای سریال یا فیلم سینمایی یا هر چیز سفارشی دیگه ای بخونه.. مثل همیشه روی البوم و تک اهنگ های شخصیش بره جلو خیلی موفق تره ... محسن سطحش بالاتر از چهارتا سریال مثل شهرزاد و امثالهمه...(sm10)با احترام فراوان متاسفانه 3 اهنگ اخیرش منونگرفت..اما مطمئنم آلبوم امیر بی گزند میترکونه(sm127)
مشکل کاربرای اینجا اینه که هیچ وقت عوامل آهنگ رو درک نمی کنن و خودشون رو جای اونا نمیزارن !
دوستان عزیز این آهنگ ها سفارشی شدس , سفارشی ! میفهمین معنیشو ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی کسی مثل قربانی برا شهرزاد اهنگ می خونه بدون سطح چاوشی خیلی پایین تر از اون سریاله
فن صفاریان وارد میشود ... (sm120)
سفارشی شده دیگه میکس و مستر که سفارشی نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شخصا حاضر نیستم جای صفاریان باشم مرتیکه کچل بی خاصیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیماشم که اصلن قابل بحث نیست ....
ولی از وان بدتر تاثیری که رو فضا ها داره میذاره من نمیفهمم صفاریان چه اصراری به روضه داره
محسن ملودی های خیلی بهتریم داره اینا رو بدون شک تخت تاثیر صفاریان داره میزنه
کار غمگین میشه باشه...اسلو باشه مناسب حال و هوای سریال باشه ولی روضه دموده شده قبل متاسفم نباشه!!
این آهنگ مانی رهنما رو نمی دونم کجا شنیدم (sm192)
دوستان ی لینک واسه دانلود سریال شهرزاد میدین. ممنون
سطح قربانی هم بالاتر از این سریال هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا شما با چه معیاری قربانی رو با چاووشی مقایسه می کنی؟؟!!!
مثل اینه بگی سعید معروف بهتر از علی کریمیه !
رقصانه ...(sm173)
اروم باش اروم
من دیوونه چه میدونستم زندگی برام چه خوابی دیده
(sm74)
م-مه تیر کجایی ؟ دقیقا کجایی
تو قلبت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلب من اندازه ی مشت منهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتمو برای تو وا میکنم
میای شلم ؟
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم برم بخوابم دیدم صدام زدی(sm2)
فردا میام میریم با تمام قدرت بازنده سربلند میشیم(sm2)
بخواب آروم گل بیتای بیتابمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت خوش رفیق(sm127)نقل قول:
تورو از دور دلم دید اما نمیدونست چه سرابی دیده
(sm81)
ای درس عشقت هر شبم تا روز تکرار آمده
ای روز من بی روی تو همچون شب تار آمده ... (sm181)
درد وجودم را فقط همدرد می فهمد
صبر دلم را غالبا یک مرد می فهمد
صادق نبود و در وفاداری کم آوردم
یأس هدایت را سگ ولگرد می فهمد
در پشت در درمانده ام, از درد می لرزم
سوز نفس ها را هوای سرد می فهمد
در عین خودکامی گمان می کرد می مانم
آخر نفهمید و گمان می کرد می فهمد
برباد رفتن را به رسم برگ بادا باد
فصلی که جانم را به لب آورد می فهمد
با آنکه گیجم از سخن ها و پریشانم
گوشم اگر گوید بیا برگرد می فهمد
حسین آهنی
(sm27)
بچه ها اگه میخوایید یه آلبوم سنتی خوب گوش کنید حتما اینو بگیرید و گوش کنید
هرکجا رفتی و هرجا موندی منو بی خبر نذار از حالت
اگه تنها شدی و دلت گرفت خبرم کن که بیام دنبالت
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت شبانه 1.700 MB (sm118)
تو به ارواح عمت خندیدی مرتیکه(sm2)(sm2)
دیوثا عینه مرغ رفتن کپیدن....
سره شبه تازه گلابیا(sm2)
بخورش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]