تبلیغ کمپانی ... بود من پاک کردم وطنی گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تبلیغ کمپانی ... بود من پاک کردم وطنی گذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که صدر جدول مال ما شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما آرزوتون یه بار تو دور گروهی باشید
خیلی دهنت سرویس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین بازی رو که باختین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی روتونم زیاده..چند تا قهرمانی اروپا دارین؟(sm2)تا اخرالزمان تلاش کنین شاید برسین بهمون(sm120)
نگفتی چه ربطی داشت(sm2)نقل قول:
باز یه بازی بردین شاخ شدید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه میس اندرستندیگ جزیی بود ماشینُ دریاب (sm2)نقل قول:
ما یا شما که بعد 3 سال رفتین اروپا(sm2) خدا فرگوسن رو بیامرزه.. دیگه خوابشو ببینید(sm2)نقل قول:
فکر کردی اسم بازیگر چورن رو اوردم؟(sm2)نقل قول:
فدای سرت(sm127)خوبه خودتو به گاه ندادی
باز ما بعد سه سال رفتیم شما چی ؟نقل قول:
تازه اون موقع که شما قهرمان اروپا میشدید فیروز کریمی هم قهرمان آسیا میشد