ای روزگار (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ای روزگار (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر بابک(sm176)
اگه بازم وقت و حوصله داشتی سر فرصت بازم توضیح بده تا کامل تر بدونیم
صابر کجاست (sm29)
نقل قول:
چشمت بی بلا (sm176)
فدات بابک جان(sm127) . خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم . (sm10)نقل قول:
ورژنی که داری رجیستر نیست هم قدیمیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای اینو نصب کن به نظرم خیلی بهتره رجیستر هم میشه با سریال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشته همیشه بدی و خوبی هاش رو دوش آدمه اما نباید برای این یاداوری ها خودتو اذیت کنی و سرزنش کنی همین که از اشتباهت درس گرفتی خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینو نصب کردم اخطار داد که ورژن ویندوزت64 بیت نیس!!!!! منم سرچ کردم ی 32 نصب کردم
نقل قول:
مرسی... 64بیت برای سیستم معیوب و قدیمی سنگینه همین 5.70رو باید نصب کنم البته اگه تو نت گیر بیارم!!!!
منظورم کرک شده بود