عنتر من سرعتم زیره 2 نمیاد بیا برو زرت و پرت نکن حالا یه شب دانلود منیجرش باگ پیدا کرده سرعت بالا نشون میده جوگیر شده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
عنتر من سرعتم زیره 2 نمیاد بیا برو زرت و پرت نکن حالا یه شب دانلود منیجرش باگ پیدا کرده سرعت بالا نشون میده جوگیر شده(sm2)
زر نزن تو نیم ساعت 3 تا فیلم دانلود کردم دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجمه فیلمات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم دیوث شانسورچی تو خواب و زندگی نداری دیوث؟(sm2)
تو و خاک گلدون ... (sm50)
خطر جان (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و باد و بارون ... (sm50)
یعنی عوامل سفارش دادن برینن براشون ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم پرفسوری گذاشتم دیوس(sm70)
تو دستاش به گامداد(sm50)
از نظر سبکش گفتم عزیز دل انگیز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تنها شدی و دلت گرفت
خبرم کن که بیام دنبالت ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
به تو فکر کردم که بارون بباره ... (sm50)
(sm98)نقل قول:
قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر
زندون تن رها کن ای پرنده پر بگیر
اونور جنگل تن سبز پشت دشت سر به دامن
اونور روزای تاریک پشت این شبای روشن
برای باور بودن جایی شاید باشه شاید
برای لمس تن عشق کسی باید باشه باید
که سر خستگی هاتو به روی سینه بگیره
برای دلواپسی هات واسه سادگیت بمیره
قلب تو قلب پرنده پوستت اما شیر
زندون تن رها کن ای پرنده پر بگیر
حرف تنهایی قدیمی اما تلخ و سینه سوز
اولین و آخرین حرف حرف هر روز و هنوز
تنهایی شاید یه راه راهی تا بی نهایت
قصه ی همه تکرار هجرت و هجرت و هجرت
اما تو این راه که همراه جز هجوم خار و خس نیست
کسی شاید باشه شاید کسی که دستاش قفس نیست
قلب تو قلب پرنده پوستت اما پوست شیر
زندون تن رها کن ای پرنده پر بگیر ...
(sm172)
مگه تن من میتونه بدون تو زنده باشه ؟ (sm50)
... (sm74)(sm181)
در خرابانت مغان نور خدا مي بينم
اين عجب بين كه نوري ز كجا مي بينم
جلوه بر من مفروش اي ملك الحاج كه تو
خانه مي بيني و من خانه خدا مي بينم
خواهم از زلف بتان نافه گشايي كردن
فكر دور است و همانا كه خطا مي بينم
سوز دل اشك روان آه سحر ناله ي شب
اين همه از نظر لطف شما مي بينم
هر دم از روي تو نقشي زندم راه خيال
با كه گويم كه درين پرده چه ها مي بينم
كس نديدست ز مشك ختن و نافه ي چين
آنچه من هر نظر از باد صبا مي بينم
دوستان عيب نظر بازي حافظ مكنيد
كه من او را زمحبّان خدا مي بينم ...
(sm27)
نه سرم سرسپردهی مرگ است
نه امیدی به زیستن دارم
قصهی من حکایت تلخی است
زندگی نیست این که من دارم (sm50)
(sm54)فضای سوزناک دلینگ دلینگ !
آهنگ جدیدش ضعیف بود...واقعا حسین صفا هم داره خراب تر میشه.اون از به رسم یادگار اینم از این..خدایی یکم منطقی باشین.تنظیم بهروز هم جوریه که صدای خواننده انگار خفه س . ی جایی از شعرو اصلا نفهمیدم چاوشی چی گفته..به نظرتون همخواب و کجایی خوب بودن یا به رسم یادگار و شهرزاد؟؟؟
این پسوورد فایل زیپ سریال شهرزاد چی بود
(sm173)مارکوپولو بزودی ..
(sm19)چه عکس خوشجیلی
ShahrZad@VamardoMنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نوشتهی این خبرگزاری، روز یکشنبه (۶ دی-۲۷ دسامبر) یک مادر باردار از منطقه "هرات و مروست" در داخل خودرو دچار درد زایمان شد که بلافاصله او را به بیمارستان منتقل کردند.
اما نوزاد در مسیر به دنیا آمد و زمانی که مادر و نوزاد به بیمارستان رسیدند، به دلیل سرمای هوا و عدم امکان جابجایی نوزاد، مسوولان بیمارستان مهریز اجازه دادند که خودرو داخل اورژانس این بیمارستان شود.
بر اساس این گزارش، هماکنون حال نوزاد و مادرش خوب است.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا البوم هادی پاکزاد دیروز منتشر شد
من جایی ندیدم رو نت هنوز ...
امروز میرم ببینم اومده بگیرم البته بعید میدونم اینجا برسه به این زودی ...
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم علم باران مینوس1 هم هفته پیش اومد ولی جایی نداره..اونم راکِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره نیست اینا یا کم پیدا میشه (sm172) اینم حالا باز میپرسم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm81)
اقا یه برنامه دزست حسابی برای قیچی کردن ویدیو سراغ دارید
هر چی گرفتم بدرد نمیخورد
یا بیشتر از ده تا نمیشه قیچی کرد البته کرکم شده
یا همه فرمتهارو پشتیبانی نمیکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو امتحان کن ! (sm10)
تأملی بر جوابیه اخیر صدا و سیما به سخنگوی دولت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm224)
آهنگ به دل ما نشست بدجور
خسته نباشید الیاس و امیر