نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال جنب شدنت تا قبل از بیداری فردا بالای 96%(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال جنب شدنت تا قبل از بیداری فردا بالای 96%(sm120)
کلا بازیکنی که فیسش واقعی نباشه یا بد ساخته باشن تو تیم من جایی نداره (sm59) حالا هرچه قدرم خوب بازیکنه حتی اگه 95 به بالا باشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید استاد مشغوال اداب سحر بودیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض کنم خدممتتون که بله عین حقیقت!
اکثر گلاش جلو تیمای درجه 2 و 3 بوده و تعدادش جلو تیمای مدعی و بالای جدول تک رقمی!
اما نکته ای که هست این که اولا 29 سالش نیست و 27.5 سنش و ضمنا خیلی هم دیر نیست دروگبا تو این سن اومد چلسی و 8 سال تو اوج بود (sm120)
ایارا فیسش خیلی واقعیه...میبریش؟(sm120)نقل قول:
من جک ویلشر فیسش درست نبود میفروختمش (sm120)نقل قول:
دقیقا منم همین طور (sm59) یورنته رو به خاطر فیس بدش از تیم کنار گذاشتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط در این حد بگم اگر با خوزه چای نوشیده باشه دیگه تموم (sm120)نقل قول:
قابرگاس که دشمن خونی بود یه فهوه زد با خوزه فرداش گفت خوزه بهترین مربی جهان (sm59)
از بقیه مصداق های مشابه مثل دروگبا و زوما و.....بگذرم که تا خوزخ باهاشون حرف زد 180 درجه تغییر موضع دادن (sm120)
تو آداب سحرتون کشتی میگیرن نیم ساعت؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته سنش مد نظر من نبود .تا محرومیتش رفع بشه همون 29 سالش میشه(sm2)
بدیش اینه که لالیگا خیلی تیم ضعیف داره و خوبیش اینه که اروپا خیلی تیم قوی(sm59)
خیلی بی رحم بودی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط اسکرین شات مراسمو نگاه کردم کلیپشو دانلود نکردم (sm120)نقل قول: