و البته دوست داشتنی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
و البته دوست داشتنی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بمون کـنارم جـز تو کـسی را ندارم
میخوام که با تو باشم تویی صبر و قرارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استغفرالله به من این وصله ها نمیچسبه بنده عاری از گناه هستم مخصوصا چینین گناهان کبیره ای(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا خودش در جریانه اون شب یوزر منو یکی هک کرده بود و با یوزر من اون پستهای خاک بر سری نوشته بود وگرنه من در اون ساعات در حال مناجات با خدای خیش بودم و روح خودم رو برای رسیدن به معبود حقیقی اماده میکردم(sm170)نقل قول:
مگه دروغ گفتم که چنین میکنی بردار عزیز(sm74) نه نوید جان خودت قاضی شما تا حالا از بنده کلماتی که حتی نزدیک به فحش خاک بر سری باشه شنیدید نه بگو دیگه شنیدی(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم بنده در صف اخر داشتم با خدای خود راز نیاز میکردم تا مورد رحمت و بخشش حق تعالی قرار گیرم تا بتوانم بنده های خطاکاری مثل تو را به راه راستتت هدایت فرمایم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن بنده اهل ریا نیستم که بیام در صف اول بشینم بنده همیشه در اخر نقطه حضور دارم تا به دقت بر تمامی ماجرا شرف داشته باشم
مشقام تازه تموم کردم عمو میخوام برم بخوام تا بتونم فردا زود برم مدرسه تا خانم معلممو بغل کنم و در اغوش خود بفشارم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]