salam
man shahzad link k dadin downloadkardam
extract to mizanam password mikham nmidopnam chi hast password age midonin bgin
نمایش نسخه قابل چاپ
salam
man shahzad link k dadin downloadkardam
extract to mizanam password mikham nmidopnam chi hast password age midonin bgin
پریشب به طور اتفاقی دیدمش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوبار برگشت نگام کرد ! دوبار (sm50)شوخی نیستا دوبار (sm2)
حالا خوبه نرفتی وگرنه بازم هیچی نمی شدی برو صفحه اول قسمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ShahrZad@VamardoMنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba2513 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت اسکولت کرده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
merc dadash
تشکر می کنم مرسی ممنوم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba2513 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون لقش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همونی نیستی که یه بار سر شهریار با من و احمد دعوات شد؟(sm2)نقل قول:
ازش بر حزر باش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قسمت قشنگ بود ..
(sm2)unknownهمه جا هس هیچ جا نیس
(sm81)
اره درس حس زدی من همونم هنوزم قهری(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی صفه اول فروم رو ول کرده رفته از صفه اصلی سایت دنبال این چیزا (sm2)
(sm178)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اکبر یاغی تبار شاعر، متولد ٢٠ دي ماه سال ١٣٥٨ دربابلسر و ساكن اين شهر است.دانش آموخته فوق ليسانس ادبيات از دانشگاه علامه طباطبایی تهران.از اثار وي ميتوان به مجموعه شعر های جوانمرگنامه از رادمهر ،داش اکل و دم های بی وادم از نشر نيماژ و گلن و اثر دست چاپ گدن از فصل پنجم اشاره كرد.
وي در البوم " امير بي گزند " با محسن چاوشي همكاري دارد.
(sm50)
(sm118)
یاغی هم اضافه شد (sm118)
سجاد که میگفت کلا نیست که (sm120)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا غی تبار(sm88)
نکش خودت رو(sm70)نقل قول:
حرف منو قبول نداشتی ینی دیرو گفتم .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفری سی سالمونه پسر جان قهر کجا بود(sm120)نقل قول:
چنگیز
ترانه : علی اکبر یاغی تبار
تنظیم : بهروز صفاریان
(sm88)
حسی که به این آهنگ دارم مثل آهنگ پاروی بی قایق هست ؟؟؟ (sm118)
از حالا پستای تو رو هم به لیست خبرگزاریهای معتبری که هر صبح میخونم اضافه میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی اینجا حبس کشیدم از الی بپرسی میگه(sm74)(sm2)نقل قول:
از خودت حرف در نیار من سی سالم نیست 25 سالمه(sm59)
محسن(sm74)
خو ازم کوچیکتری پس احترام بذار(sm120)نقل قول:
البته سجاد دیرو شونصد خط بیانیه داد تو تلگرام .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم تلگرام ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونجاها نیستم دیگه ... (sm120)نقل قول:
مدرسه خوش میگذره دیگه(sm59)نقل قول:
تو سایتم اسمشو زدن