نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی به این خوبی کجا میشه گیر آورد؟ برای شما و پوریا ارسال شد. (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی به این خوبی کجا میشه گیر آورد؟ برای شما و پوریا ارسال شد. (sm10)
آقا چرا منو تو چنین شرایطی قرار میدیدن آخه (sm2) الان رسول جان زحمت کشید لینک Spiral رو فرستاد نسخه دولوکسه (sm74) اون 320 که من لینک داشتم نسخه معمولیه (sm74)
چه انتخاب سختی (sm74)
تردید نکن. نسخه دولوکس از sacd تبدیل شده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوری گفتم بهت رسول یه کارایی می کنه که من کپ می کنم !
نمی دنم رسول هم زبان می خونه یا نه ! ولی به هر حال خیلی چیزا که به چشمِ ما نمیان به چشم رسول میاد !
Super Audio Disc (sm50)
میشه بلوری یِ صوتی در واقع (sm118)
[QUOTE=Malware;680799]بَرَرِ کوچیکتر کارش به جایی رسیده سر بَرَرِ بزرگتر شیره میماله؟ (sm25)(sm120)
عمرا(sm2)
دو سه بار شرکت هدیه داده گفتم تمدید کردم سهمشو داده(sm2)
کیفیت و تعداد ترکا که بعله بهتره نسبت به 320 ولی مشکل کمبود مکان بیداد میکنه واسه همون میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان چشمم به دولوکسه ولی مجبورم 320 بیگیرم (sm74)(sm120)
خیلی حرکت سریع و تمیزی زد، باز مزاحمش نشم خوبه (sm198)نقل قول:
پوریا خواهشن جدا نقل بگیر...مرسی...اه(sm2)
منم موافقم . (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلک رشتی که میگن همینه؟ (sm2)
چه جوی حاکم شده اینجا سر 4 تا آلبوم چیه اگه خوبه بگین ما هم دانلود کنیم .. خوبه هست آیا ؟ (sm2)
نامجو و مخدوش نباشه فقط .. (sm2)
به پای دختر حاجی الماس که نمیرسن ولی خب بدک نیستن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد شادمهر(sm120)
(sm2)
اونایی که آماده بودن خدمتتون ارسال شد. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم دانلود میکنیم شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چ شعری چ تنظیمی چ اجرایی...حیف سال صفر (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایر ام پی تری هم نرم افزار خوبیه ؟ (sm51)
خواهش میکنم.نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر این البومو داری از استاد؟ ایتونزی؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حد اقل کسی که دخترِ حاجی الماس رو خونده و رقصیده جلوی ارشاد خم نه شده ! (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه برار منم mp3 دارمش .
فکر کنم تقلبی باشه و کیفیتش مثله mp3 باشه .
اره ب خاطر همین پرسیدم(sm176)نقل قول:
توییتر چقدر خوبه پسر(sm120)
(sm27)
بله... (sm50)نقل قول:
نیومده رفتی(sm77)نقل قول:
دو دقیقه(sm74)
به؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
داریوش (sm142)
ای وای یادم رفت(sm120)
خودت گفتی 8
سرکار نباشیم(sm50)
اومد
نسخ (sm50)
پلی
خوب نبود
(sm74)