پارس آنلاین تا آخر پاییز جشنواره گذاشت ، تعرفه یکساله میخریدی 25 گیگ حجم رایگان میداد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
پارس آنلاین تا آخر پاییز جشنواره گذاشت ، تعرفه یکساله میخریدی 25 گیگ حجم رایگان میداد(sm120)
یره این آهنگ افشین اورجیناله یا از ویدئو
اشترم معمولا اورجینال میذاره اگر از ویدیو باشه میزنه 192نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سردار آزمون چه سوتی داد دیشب ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر قیمت رم اومده پایین حتی ddr4ولی لامصب مادربرد و پردازندش همون بالا مونده (sm50)
الی دیوس 2 مدل هارد دادم رو کدوم سیخ کنم آخر ..
رفقای مجمع سایته خوب واسه دانلود فیلم ایرانی و خارجی سراغ ندارید؟(sm132)(sm173)
این مارکو پولو چی چیه زده فیلم 28 دقه بیشتر نی که ..
The X-Files
این چه سریالی بود فصل 10 قسمت 00 اومد ..
چه امتیازی داره .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعتقادی به ای دیتا و سیلیکون پاور ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز برادران وارنر طی بیانیهای اعلام نمود که فیلم بعدی کارگردان محبوب و مشهور، کریستوفر نولان، یک اکشن هیجانی جنگی تحت عنوان دانکرک (Dunkirk) خواهد بود که فیلمنامه اصلی آن نیز برعهده این کارگردان است :
"ادامه همکاری با کریستوفر نولان، فیلمسازی که چند عنوان بسیار موفق تجاری داشته و نظر منتقدین بسیاری را جلب کرده است، برای ما بسیار لذتبخش میباشد. دانکرک یک داستان جذاب و قدرتمند دارد و برای اثری که کریس و اِما خلق خواهند کرد لحظهشماری میکنیم"
دانکرک یکی از وقایع جنگ جهانی دوم در سال 1940 را به تصویر میکشد. این واقعه به تخلیه و نجات 300 هزار سرباز خودی که تحت محاصره ارتش آلمان در شهر فرانسوی دانکرک بودند، مربوط میشود. اطلاعاتی از بازیگران این عنوان دردسترس نیست، اما مذاکرات با مارک رایلنس، کنث برانگ و تام هاردی آغاز شده است.فیلمبرداری در ماه می در مکانها و لوکیشنهای واقعی این رویداد تاریخی که پسزمینه داستان را شکل میدهند، آغاز خواهد شد.طبق گفته برادران وارنر، دانکرک در تاریخ 21 جولای سال 2017 بر روی تمامی صفحههای نمایش ازجمله آیمکس 70mm و 35mm اکران میشود.
محسن از اینستا رفت
اون وسترن رو 2 تا خودم گرفتم مشکی و آبی برا بچه ها ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا خودم ضد آب و ضد ضربه اینا میخوام ..
a80 و HD720 خیلی خوبن ..
تولدم مبارک(sm118)
منتظر یه شاهکار دیگه باید از نولان باشیم این بشر اصلا انسان نیست یه موجود عجب غریب(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه(sm2)
تولدت مبارک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه موفق و شاد باشی (sm19)
مرسی داداش و ممنونم از لطفت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
(sm98)
- (sm35)
تو رو از دور دلم دید اما
نمی دونست چه سرابی دیده
منِ دیوونه چه می دونستم
زندگی برام چه خوابی دیده
نمی دونی نمی دونی ای عشق
کسی که جوونیشو ریخته به پات
واسه اینکه تو رو از دست نده
چه عذابی ، چه عذابی دیده
آه ای دلِ مغموم
اروم باش اروم
ای حالِ نا معلوم
آروم باش اروم
نیستی اما هنوزم کنارمی
نیستی اما هنوزم اینجایی
روزی صد هزار دفعه میمیرم
اگه احساس کنم تنهایی
هركجا رفتی و هرجا موندی
منُ بی خبر نذار از حالت
اگه تنها شدی و دلت گرفت
خبرم کن که بیام دنبالت
آه ای دلِ مغموم
اروم باش اروم
ای حالِ نا معلوم
آروم باش اروم
ای دل جنونی بی سبب به خونی ... (sm181)
سجاد این "و" یعنی چی ؟؟؟؟
تنظیم کننده دیگه داریم
به شدت موافقم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاخه ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری ... (sm127)
حالا من چجوری تا 2017 صبر کنم ؟؟؟ (sm74)نقل قول:
The Revenant 2015
عجب فیلمی بود هیچ نفهمیدم چجوری دوساعت و نیم گذشت
شاید بهروز پایگان . . . (sm50)
اشترم ! یه سوال فنی میتونم بپرسم ؟؟؟؟ (sm74)
(sm19)(sm127)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداکنه استاد محمد مجرلو باشه (sm50)
قصه ی عشقت باز تو صدامه
یه شب مستی باز سر رامه
(sm126)