بهنود فدوی هست بعدی
نمایش نسخه قابل چاپ
بهنود فدوی هست بعدی
هر که باشه صد در صد از صفاریان بهتر (sm50)
پایگان باشه تو خودکشی میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال زیاد بهنود فدوی باشه ولی چاوشی عمرا با پایگان همکاری نمی کنه (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استریت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ آخ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به دور از شوخی خیلی دوست دارم امید حجت هم باشه یا مثلا امید محرم زاده . مخصوصا امید محرم زاده
ارزش اون وَ رو داشته باشه و الا ریدین
بهروز ناراحت نشه که اسمش قبل "و" اومده (sm74)
(sm118)شب کوک امشب
محرم زاده خیلی خوبه ولی من دوست دارم یه چهره جدید معرفی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال خودکشی که نه ولی خودزنی احتمالش هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند عزیزم - به عشق من نخند - خودت یه روز عاشق میشی میفهمی درد من چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه استعداد نو که حسابی بترکونه (sm50)نقل قول:
جمالفرد نیست ؟
استاد محمد کبیری (sm50)نقل قول:
هرکی هست اونقدر سوپرایز هست که اینجوری براش تو بوق و کرنا کردن
و استاد خوش خواب (sm81)نقل قول:
(sm2)اشترم خطوط فکری گسترش یافته
نقل قول:
متاسفم برا اون دسته از کسایی که اومدن زیر اخرین پست محسن،به پیامبر توهین کردن.. و باعث بسته شدن پیج محسن شدن
جریان چی بوده ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خوشگله پخ کن کیه من تحلیل کنم برای مجمع بدونن ارزش و داره یا نه فوش ندیمت
از وقتی از طریق مجمع تهرونو بهم ریختی دین خودتو به مجمع ادا نکردی نترس لو نمیدم
چندین هزار امید بنی آدم
دارد به باد می رود و با آن
ته مانده های زندگی من هم
دارد به باد می رود و با آن...
می دانم آفتاب نخواهم شد
سوسوی کوچکی بشوم کافی است
در دستهای کودک معصومی
گاهی عروسکی بشوم کافی است
پیوسته ام به حافظه ی تاریخ
در واپسین معاشقه ی دوران
سرکرده ی ملاحده ی دهرم
سرحلقه ی زنادقه ی دوران
سرحلقه ی زنادقه ی دوران
سرکرده ی ملاحده ی دهرم
تقدیر من هبوط و جهنم هاست
من سالهاست با پدرم قهرم
می دانم آفتاب نخواهم شد
فانوس کوچکی بشوم کافی است
در جغدزار درهم یک کابوس
خواب چکاوکی بشوم کافی است
با بادهای دربه در اسفند
راهی شدم به اول فروردین
تا سفره ی گرسنه ی دنیا را
مهمان کنم به ماحضر تدفین
با غنچه های آخر فروردین
راهی شدم که اول تابستان
چشم و چراغ رنج جهانی هم
جا خوش کند به سینه ی قبرستان
می دانم آفتاب نخواهم شد
سوسوی کوچکی بشوم کافی است
یک اسکناس کهنه ی تاخورده
در دست کودکی بشوم کافی است
شاعر به باد رفته و با شاعر
چشم و چراغ رنج جهانی هم،
با او باد رفته و بعد از او
چندین هزار امید بنی آدم...
(sm50)
ما هر سه شنبه سینما بودیم ... (sm50)
این گوشی تو امریکا تو 45 روز 450 هزار تا فروش رفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از یه طرف محسن میگه خودم بیشتر تنظیم هارو انجام دادم از یه طرف برای یه آلبوم با 12 تا ترک 6 تا تنظیم کننده معرفی میکنه ! (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفحه ای که به دنبال آن میگردید وجود ندارد
و یا آدرس را اشتباه وارد کرده اید.
lumia 850
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلاح شد لینک
مایکروسافتم مشکل داره ها ، واسه 950 که پرچم داره ظاهر خوب نزده واسه این انقدر قشنگ کار کرده :|نقل قول:
(sm2)همه همینو میگن معلوم نیس اون خراب شده کی برنامه ریزی میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب فیلمی بود (sm50)
عجب آلبومیه لامصب همه ترنساش نرمو باحاله گوشو اصلا نمیزنه (sm118)
رضا من رفتم بهم قول داد تا اخر هفته دوتاشو بیاره اگه اورد میفرستم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره ترين سيستم عامل براي موبايل ويندوزه
امام جعفر صادق (ع):
نبايد سر يا دست كسي بوسيده شود
مگر دست پيامبر خدا صلي الله عليه و آله يا كسي كه از او پيامبر خدا صلي الله عليه و آله قصد شود .
جز مادر نباید دست کسیو بوسید(sm98)
لینک دانلود بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
(sm50)
تنها رفیقمو فروختن دیوسا (sm74)
حق دارن.زخمام زیاد شدن(sm25)
خدایا خدایا
این دل دیونه رو از من نگیر
بزار بمونم توی دستاش اسیر