نبایدم روت شه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نبایدم روت شه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در رد کردن ماتا و دبروین حرف زیاده!نقل قول:
فقط در همین حد بگم مورینیو هیچکس رو که نمیخواد بمنه به زور نگه نمیداره....مصداق بارزش روبن که ستاره بود ولی هوای رفتن زد سرش مورینو هم گفت خوش اومدی (sm120)
دبروین تو جایی که ماتا و شورله و ویلیان نیمکت بودن انتظار بازی بیشتر داشت! ولی خب نمیرسید....نیمفصل نشده گفت میخوام برم ما هم گفتیم خوش اومدی 6 7 تا خریدش چلسی حمعا 3 بازی هم نکرد واسش 1 سالم قرضی بود و نهایتا 17 18 تا فروخت!(sm120)
تو تیمی که رفت تو کل نیمفصل که فیکسم بود فقط یک گل داشت فکر کنم...ولی خب شاید اگر ماتا اول فصل رفته بود و بیشتر به دبروین بازی میرسید داستان فرق میکرد کلا (sm98)
یادمون نمیره همین تیم 100 میلیونی لیگ رو هم برد (sm120)
بحث کاستا و سانچز بود ، چه ربطی به دیماریا داره ؟ (sm120)نقل قول:
از ایسنا معتبر تره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد بستگی به تیمی که رفتن داره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی از مشکل نداشتن مهاجم نوک رنج میبره! تیمی که سه ساله مهاجماش به اندازه وینگش کل نمیزنن بخون تا اخرش (sm59)
سانچز مهاجم نوک نیست.....تمام کنندگیش هم به خوبی کاستا نیست! ولی به درد ارسنال میخوره (sm59)
ارسنال به باخت عادت داره (sm59)
فک نکنم (sm120)نقل قول:
هیچ کس راضی نبود...هر چی میشه میندازین گردن من خوبا رُ میگین دیدی گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم چیزی ...گفتم سانچز و دیماریا و خدیرا و یه دروازه بان بگیره بره برا قهرمانی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانچز که گرفت! اوسپینا هم میگن قطعی شده خدیرا هم نزدیک ظاهرا(sm120)نقل قول:
بعد باز بگن این تیم ادعایی نداره (sm120)
میلاد این چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)