غریبانه رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد
نمایش نسخه قابل چاپ
غریبانه رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والّا فعلاً به دلایل مختلف نمی تونم برم سفر . . .
چیزی که خودم الان شیش ، هفت ماهه که دم بالشم تنهاییه . . .
یه مدّت می خوام هیچ آشنایی دور و برم نه باشه . . . نه خونواده نه مثلاً دوست . . .
توی یه اتاق 2 در 3 خودم باشم و خودم و کارام . . .
همین .
امشب حال مرا تو نمیدانی (sm172)
خیلی دردناکهنقل قول:
(sm50)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی فرشته ی زمینی همیشه دنیا همینه (sm81)
هر کی هر چی رو نداره اونو توی خواب می بینه
اینا از افسرده گیه . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه جورایی دوست داشتم کسی نبود دور و برم
فک کنم به ایکه کجای زندگی م و به کجا میخوام برسم
اگه میخوای جدا زندگی کنی و خانواده ت مخالف هستن باید بشون حق داد
میشه یه دوست بدو بیخیال شد تا همیشه ولی خانواده نه ..
حالا تو این تنهایی نت هم شامل میشه ؟
- (sm50)
- (sm50)
از اون بدبختیهاست که دورس بشو نیست اما هر چی باشه خورشید پشت ابر زیاد طاقت نمیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]