[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ول (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین تانگو رو هم پیش خرید کردم بیاد میزنم
این واوی که من دیدم بعید میدونم داخلی باشه ...
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداکنه کریس دی برگ باشه (sm50)
نه دیگ در این حدنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره باو اون که با هرکسی همکاری نمی کنه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چو اسیر دام توام
رام توام
ای محرم رازم
منم آن شمعی که
ز شب تا به سحر در سوز و گدازم
(sm169)
اگه دیدید منم روزی برای امام خواندم بدانید آلبوم نزدیک است (sm2)
(sm2)
(sm19)
موزن پستشو اول پاک کرد بعد صفحه شو از پیامبر گفته بود ..
بنر آهنگ شهرزاد رو نمیزنین ؟؟؟ (sm132)
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من
حل این معما نه تو دانی و نه من
هست در پس پرده گفتگوی من و تو
چون پرده برافتد نه تو مانی و نه من
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با ماهرخی اگر نشستی خوش باش
چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش
گفته بود همکاری بین المللی فک کنم طرف خارجی باشه
فقط خداکنه اسم و رسم دار باشه از این گری گوری ها نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm196)
(sm2)جشنواره عمار هر چی گری گوری بود اومده بودن
(sm54)همه امکانات برای تهرونیاس
البوم نیک پور پیش فروش شد
سینجول اینو بگیری باز به نظرم بیتره
آلبوم علم باران
این کیه (sm70)
بابك نقوى ٣٠ ساله، فارغ التحصيل مهندسى مديريت پروژه و موسيقى از كنسرواتوار تهران.
فعاليت موسيقى خود را از ٨ سالگى با ساز ويولن زير نظر مرحوم استاد همايون خرم آغاز كرد. وى براى مدتى بعنوان مدرس در كنسرواتوار تهران فعاليت ميكرد و اكنون بعنوان تنظيم كننده با خوانندگان پاپ همكارى دارد.
او بعنوان تنظيم كننده در آلبوم جديد محسن چاوشى حضور دارد.
بابک نقوی
عوامل البوم
باع
کاری ازش اگه هس بذارین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
جالب تر شد (sm50)
تاریخ انتشار بدید (sm1)
ریمیکس آهنگ عشق یعنی فریدون (sm3)
شهریار کووووووووووو
(sm74)
(sm50)
چه ریمیکسِ تخمی یی (sm3)
یه بابک نقوی هست همینه؟
لستر سیتی-منچستر سیتی (sm118)