آدم همیشه باید یه دوست دختر داشته باشه که وقتی با مادرش دعواش میشه بهش زنگ بزنه بگه از زندگیم گمشو بیرون من و تو تفاهم نداریم بای :**(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
آدم همیشه باید یه دوست دختر داشته باشه که وقتی با مادرش دعواش میشه بهش زنگ بزنه بگه از زندگیم گمشو بیرون من و تو تفاهم نداریم بای :**(sm27)
منم برم پی درس و مقش(sm50)
برو بخون رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم عجیب تنگه ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس سیکس شده 2,345,000 تومن ... با این وضعیت نزولی قیمت تا آخر ماه میتونین برین لپ لپ بخرین ، اس سیکس توش جایزه بگیرین
همش عاقبت نداشتنه رادیو هستش ، فک کن انقدر پول گوشی بدی ، بعد جرات نداری با یه گوشی 300 تومانی کل بندازی چون اصن رادیو نداری (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی چند هفته 500 تومن افت قیمت داشته ... خب این نشانه ی کم اوردن و مزخرف بودن گوشی میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]