این بود ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این بود ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بیپ تونز الان گذاشت تازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هفتست اومده
امیر میخوای بذاریش یا نه؟
(sm50)
شهریار چرا پرید یکی از شعرهای حسین حذف میکرد حیف شعر شهریار نباشه مخصوصا یه عاشقانه(sm50)
باز هم آمدی تو بر سر راهم
آی عشق میکنی دوباره گمراهمم
اینو همین نقوی زده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"امیرِ بی گَزَند"
"محسن چاوشی" با تغییرات بسیار زیادی که در آلبوم جدید خود با نام "امیرِ بی گَزَند" ایجاد کرده است، این آلبوم را تبدیل به یک "کهنه شرابِ" قیمتی کرده است که هر رِندی جراًت و توان سر کشیدن این شراب رو نخواهد داشت..
"امیرِ بی گَزَند" دنیای متفاوتیست، جهانی دیگر است..
"امیرِ بی گَزَند" مثال انسانی پخته، فهیم، آگاه و سرد و گرم چشیده اما خسته ایست که می خواهد در گوشه خربه ای، تمام ناملایمت های زندگی رو به یکباره به دیوارها فریاد کند..
"امیرِ بی گَزَند" ادامه مسیر "بی" هاست..
"دیوارِ - بی - در"..
"پارویِ - بی - قایق"..
"امیرِ - بی - گَزَند"...
(sm50)
و نخلهای بی سرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد خب تعداد ترک های هر تنظیم کننده رو هم بگین دیگه اطلاعات آلبوم تکمیل بشه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
ببین این چیزا واسه همین که هی حذف و اضافه میشه گفته نمیشه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار همه چی قطعی شه بعد میریم سراغ معرفی ترکها و بقیه چیزا
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارپروردگارا اگه راست میگی خدایی صفاریان رو بکش ...
تماشا کن تماشا کن چه بی رحمانه زیبایی (sm178)
(sm169)
ای در دلم نشسته ..
از تو کجا گریزم !?؟!
علیرضا قربانی تو کیمیا همی الان ..
قشنگ بود ..
(sm50)
آره دیدم a80 رو گفتم خودم نمیدونم باز ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm10)
(sm74)شهریار
عصابم داغون شد وقتی فهمیدم همشهریم نیست از سعدی که بهتره اه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
سعدی خدا کنه همون عاشقانه ای که من دوس دارم باشه توش .. (sm74)
(sm50)
حجت اشرف زاده آهنگ جدید داده ..
اصا تابلوس این بابا نقوی رو اون کچل معرفی کرده ..
یوزر پس نود 32 میدید
پیدا کردم
شهریار (sm50)
احتمالا نقوی ترک آخر آلبوم و زده یه کار ارکسترال(sm50)
عینکی ِ نقوی نیست ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرشیو جمع میکنی (sm2)
نه باو از تلگرام محسن برداشتم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قیافه اش میخوره ادم کار بلدی باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشهنقل قول:
تو سایت خبری از اسم شهریار نیست
ممکنه حذف شده شعرش از البوم؟
f5 بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدرام کشتکار: ما 20 قطعه برا البوم چنگیز کار کردیم که چند تای اون توی البوم قرار میگیره (sm2)