ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﺮﯾﻢ ﺳﯿﻨﻤﺎ
ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺍ ﺯﻭﺩﻩ!!!
.
.
.
.
.
ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺯ ﻭﺿﻊ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﮐﺸﻮر
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻣﯿﮕﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﺮﯾﻢ ﺳﯿﻨﻤﺎ
ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺍ ﺯﻭﺩﻩ!!!
.
.
.
.
.
ﺍﯾﻨﻢ ﺍﺯ ﻭﺿﻊ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﮐﺸﻮر
به مادرم بگین ... (sm85)
امتحان تنظيم خانواده داشتم اومدم بخونم . . .
.
.
.
.
،
ديدم خودم بيشتر بلدم!
يه سري نکات ريز به جزوه اضافه کردم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی میکنه بابا (sm120) تو که عکس آرمینُ دیدی (sm59)نقل قول:
بسم ا... مگه چند سالشه؟(sm77)(sm77)(sm77) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما که تازه 4ماهِ رفتید اون خونه همه چیز تمیزِ الکی جیب خودتُ خسته نکن (sm120) (میدونم کارگر میاری خودت زحمت چندانی نمیکشی فقط جیبت خسته میشه (sm120))نقل قول:
اي جان نه بابا خودم كه معلم نيستم ولي معلمها را دوست دارم (sm59)يكم كار و بار اول پاييز و خونه تكوني و اين حرفها دارم
منم دلم براتون تنگ شده بود (sm134)
فدای دلت (sm127)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از آرزوهای همیشگیم این بوده و هست که یه 2قلو میداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آهنگی خونده محسن عجب تنظیمی زده بهروز (sm118) تازه از بیمارستان اومدم خونه دیدم منتشر شده شوکه شدم . مرسی محسن مرسی بهروز (sm50)
بر بی کسی من نگر و چارهٔ من کن
زان کز همه کس بی کس و بییارترم منی(sm81)(sm81)(sm81)
همخواب رقیبانی و من تاب ندارم
بیتابم و از غصهٔ این خواب ندارم
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست
بسیار ستمکار و بسی عهد شکن هست
اما به ستمکاری آن عهد شکن نیست
(sm50)(sm50)(sm50)
بی ادب(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]