اون نوشته های کذایی مال من نیست(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون نوشته های کذایی مال من نیست(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه کاریه که از دستمون برمیاد باید در حق این بنده گمشده خداوند بکنیمنقل قول:
نوید جان هر کس مثل این خواهرمون گمراه شده دیدی منو خبر کن تا تکلیف دینی و الهی خودمو انجام بدم(sm50)
خوب شد گفتی از نظر مادی هم غنی بودن که چه بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط مینابانو این سفارش من کی اماده میشه چون بسی عجله دارم(sm59)
هر چیزی که سن ربط داشته باشه پایی از مینا در ان میدرخشه(sm2)
خود من هک نشدنی هستم(sm50) ولی این بنده های گمراه شده خدواند در فضای مجازی دست به چنین اعمال سخیفی میزنند که موجب شمرساری بندگانی مثل من میشود من از خداوند حق تعالی در خواست هدایت دارم برای تمام جوانان و مخصوصا خانم های 17 ساله (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه نمایش از 9 مهر جنگجویان کوهستان پخش میکنه ساعت 19:30 به یاد لینچان نگاه کن(sm59)
همین چند روز پیش داشتیم در موردش حرف میزدیم چه زود حرفهامون شدنیدن خواستن پخشش کن من اگه میدونستم اینقدر زود به حرفمم گوش میکنن خواسته های دیگمو میگفتم(sm120)
یه دختر خیلی خوب داریم ..هم رشته اییم هست ولی باید بیای مشهد یعنی باید با خانواده بیای مشهدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بکم دختره باباش تو کیش هتل 4 ستاره داره ولی اکه مثلا من رو با دختره ببینی فک میکنی من پولدارترم
دختره اصلا اهل تجملات نیست لباسااشم حتی معمولیه
کی آهنگ داد من نشنیدم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی برگشتی نیشابور؟ (sm19) عمل ها موفقیت آمیز بود؟
یکی از آهنگ های سربال شهرزادهنقل قول:
قربانت ! آره دیگه مرخص شدم ! خداروشکر
از نظر سلیقه من اهنگ قابل قبول بود یکم فضاش غمناکه ولی شعرش عالیه
لحن محسن تو نحوه خوندن شعر هیچکس نداره
بی یارترم من بی یارترم من بی یارترم من بی یارترم من(sm50)(sm50)(sm50)
در هوایت بیقرارم ، بیقرارم روز و شب (sm181)
خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان بیشتر و بهتر و با کیفیت تر از من میتونن معرفی کنن (sm59)