شعار روز مرد...
نه شرت میخوایم نه زیر پوش
فقط بزار بره توش....(teeth)(wink)
نمایش نسخه قابل چاپ
شعار روز مرد...
فقط بزار بره توش....(teeth)(wink)
شعار روز مرد...
فقط بزار بره توش....😝(teeth)(wink)
صندلی عقب تاکسی نشسته بودم و هوا هم خیلی گرم بود. خانومه کنارم نشسته بود. با اشاره بهم گفت: ببخشید میشه بکشید پایین؟
گفتم: میخوای بخوری؟
گفت: کثافت منظورم شیشه بود
گفتم: بیشعور منم منظورم باد بود
این دیگه اخرشه منفجر میشید از خنده
پیج مشکلات جنسی
باسلام. پسری 27 ساله هستم که طول دولم 38 سانته و فردا شب عروسیمه
از الان استرس دارم فردا شب که میرم حجله ایا 38 سانت دولم واسه ارضای عروسم کافیه؟؟؟ ناراحت نمیشه و یوقت بهم بگه التت کوتاهه و ازم بدش بیاد؟؟؟؟
لطفأ راهنماییم کنین
اما جوابها
.
1- ازیتا Left the chat
2-لوله راه اب خونه ما گرفته .. فنری چند میگیری بازش کنی دیــــــــــــــوث
3-کــــــــــــــسکش 27 سالته هنوزمیگی دول؟؟ من اگه اون کیرو داشتم نقش اول فیلما الکــــــــــــــسیس تگزاس بودم
4
5-ممدی ام از اصفهون!! تو کا تا بخوای با اون *** جق بزنی ی صابون کامل حروم میکونی دادا!!!
6-داداش کیــــــــــــــرت تو کــــــــــــــــــــــــ ــــوس خــــــــــــــارمادره بدخاهای من
7-ناموسأ تو صبحا چقد معطل میشی تا کیــــــــــــــرت بخوابه؟؟؟!!!!
8-داداش فقط عروس خانم مشکل قلبی داره یجور اروم از بغل قلبش ردش کن بره
9-فقط یوقت ندی برات ســــــــــــــاک بزنه که معده ش رو قطعأ میخارونی...
دیدن نوک ممه زیر مانتو
مث بوی کباب از پشت مغازس..
ادمو داغون میکنه لامصصصصصصب!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس کجا بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامی به کل مزخرفِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کوجا شده بودی؟
پسرخالته مگه درجا صمیمی شدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]