هادی جان تغییر نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جان تغییر نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه سیامک عباسی سعید به یکی مشکوک شده بود میگفت خود سیامکه . من گفتم سعید اسکول شده(sm70) تا اینکه یه سری سر یه آهنگ میخواست متقاعدم کنه که خوبه وسطای متنش نوشته بود : وقتی داشتم رو این آهنگ کار میکردم سرما خورده بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm54)(sm2)نقل قول:
(sm173)
(sm111)
تو گروه رسمی محسن عضوه با اکانت شخصیش . یه دفعه عکسشو تو گروه گذاشتم سریع به بهادر مسیج زده بود که بگو لطفا بردارن (sm70)
اواتارا چه خوب شده
(sm120)
ما که کارشناسی قبول شدیم (sm128) دهن لق نیستش ببینیم قبول شده یا طبق معمول ریده (sm120)