کم پهنا شدی جدیدا دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کم پهنا شدی جدیدا دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمنه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
یه پرادو چپی خریده بودم درستش کردم دادمش رفت هر روز دنباله کاراش بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه زن گرفتن باید دو چیز سالم داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1. شغل
2. .... (sm2)
که ما دومی رو داریم ولی اولی رو فعلا نداریم (sm2)
یه بشنه نداشت کلا دهنم سرویس شد
الان میخواستی بگی من پرادو خریدم (sm2)نقل قول:
منم پراید دو خریدم (sm2)
کونکش نمیدونستم کسخلی وگرنه اصن نمیگفتم چیکار میکردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه آلبومی داده مینوس 1 (sm50)
(sm70)نقل قول:
چندین هزاران سال شد تا من یه گقتار آمدم ... (sm181)
دیوث تو که انقدر پولداری و پرادو و پرایددو میخری ! اون ده هزار دلارت رو بده من کیوس خانم منشی کنم شاید قبول کرد (sm2)نقل قول:
لینک بذار (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا دیروز یه پراید وانت مشکی دیدم پشتش نوشته زده بود PRAIDO(sm2)
عکسه خانم منشی رو بده ببینم اول(sm2)نقل قول:
مختاباد - باز آمدم (sm181)
(sm169)
عکسم کجا بود باو ! اون عکسی هم تلگرام بود دوستان گفتن اینترنتیه (sm2)نقل قول:
ولی جات خالی دو روز پیش رفتم با رفیقم پیاده روی (sm2) پیاده روی همانا خانم منشی رو ببین تو خیابون همانا (sm2) نگاه های دراماتیک بین ما همانا (sm2) برگشت دو بار نگام کرد همانا (sm2) دوبار میفهمی دوبار (sm178)
ممر گلچین از آهنگ های کلاسیک داری ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراک اولش خیلی نزدیک به پراگ راکِ (sm132)یه کم رو سولو ها کار می کردن و مدتو می بردن بالا ، خودِ پراگ میشد . صداسازیش خیلی نزدیکِ
01-MINUS 1 - To Khoshbakhti
(sm50)
گیتار باسی میزنه لامصب تراک 3 (sm118)
آهنگ زن برفی خیلی خوبه (sm50)
شرح گل بگذار از بحر خدا
شرح بلبل گوی که شد از گل جدا ... (sm181)
بازیگر نقش کیمیا در مجموعه کیمیا عنوان کرد: از ته دلم به تمام شهدا، جانبازان و مفقود الاثرهایى که هنوز خانوادههایشان چشم انتظار بدن بىجانشان هستند، احترام مىگذارم و در برابرشان سر تعظیم فرود میآورم.
مهراوه شریفینیا بازیگر مجموعه کیمیا در صفحه شخصی اینستاگرانش نوشت: ما مى دونستیم واقعى نیست، مى دونستیم شب مى ریم هتل و تمیز مى شیم و استراحت مى کنیم، مى دونستیم هیچکدوممون رو به اسارت نمى برن، مى دونستیم هیچکدوممون شهید نمى شیم، ولى بازم مى ترسیدیم، بازم از ته دل بغض مى کردیم و مى لرزیدیم.
تموم روزاى فیلمبردارى صحنه هاى جنگ به آدمایى فکر مى کردیم که اون هشت سال نمى دونستن
تا لحظه ى بعد زنده ان یا مرده به همه ى آدمایى که جونشون رو گذاشتن کف دستشون و از میهنمون دفاع کردن.
ببخشید که کیمیا این روزهاى عید و جشن اینقدر دلخراشه ولى شعار باشه یا نباشه من از ته دلم به تمام شهدا، جانبازان و مفقود الاثرهایى که هنوز خانواده هاشون چشم انتظار بدن بى جونشون هستن، احترام مى گذارم و در برابرشون سر تعظیم فرود میارم.
مى دونم که اکثر شما هم مثل من، مثل ما.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چه فیلم هندی ای شده کیمیا (sm120)
آدم این سریالا رو میبینه بعد نگاه میکنه الان چجوری مردم میرن کربلا نجفِ عراق کیون میدن به عربا دو دستی میکوبه تو سرش
این همه جوونو کشتن و زن و بچه رو بردن و شدن برادر ما حالا
اره واقعا .. نفسا تو سینه حبس میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره الان درست شده مث اون روزای جنگ با اینکه شهرمون کوچیکه ولی هفته ای دست کم یه شهید میارن(sm74)
شوکو دختره باز بی خیاله احساس دلمو می بره هرجاییکه دلش خواس(sm2)
ای دختره نکنه روزه منو سیاه کنی با کلکات بریو تو راهتو جدا کنی(sm2)
(sm2)
فقط ی بار ای خوشگله بهم بگو دوستم داری بگو که هیج وخ نمیخوای بریو تنهام بزاری(sm2)
قربونتنقل قول:
خووو چه کاری وقتی کاری رو معرفی می کنی لینکش رو هم بذار(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تو هنو زنده ای فسیل(sm120)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا گذاشته بودمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مممممممممممممممممر(sm127)