سر بی سقف شاید ، بی کلاه اما محالاته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سر بی سقف شاید ، بی کلاه اما محالاته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــستی ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووو
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
خوروسخون پاشم و تا بوق سگ مستی کنم شایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فکری هم به حال نحسی هستی کنم، شاید
(sm50)
ننم میگفت خان جان . بچه خان باید پسر باشدنقل قول:
حریف دست کم ده قلچماق نره خر باشد
بهش گفتم ننه یابوی گاری که نزاییده
ولش کن تا همینجا گوشه ی ابروش ساییده (sm50)(sm50)
اون تخمرغای لای نونت
آخر نرف نیش جونت (sm81)(sm81)
زنه از ترس آل افتاده توی چلّه ی کرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشات کوره، چرا احوالشو از من نمی پرسی؟
(sm50)
حرف بزنی بلاک میشی (sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امشب بعد ده سال ریده شد به اعصابمو جلو محسن وایسادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه هر آلبومی باید دو سه تا کار بده ، همون یگانه که این همه مسخرش میکنیم ، اینجوری باج نمیده که چاوشی میده
بعدشم این کارش هم تبلیغ خشونت و آدم کشیه ، مراجعه شود به اون مصرعی که میگه همه از تیغ ذوالفقار میگذرن (sm25) و هم از شبکه ی جبهه پایداری و سایت خوایه مال ترین خواننده ایران ریلیز شده (sm25)
(sm2)
این بار توی دهان هیچ کس نزن، وعده ی توخالی نده، نفت را بر سر سفره ها نیار، نان مان را بر سر سفره هایمان باقی بگذار... (sm9)