(sm120)کم حجم زدم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)کم حجم زدم
هادی یه پینگ بگیر 4.2.2.2 و 8.8.8.8
اگه خط تلفنتون مسی هست و میتونی از شرکتای دیگه اینترنت بگیری هرچه سریعتر از مخابرات اونم محدود بکش بیرون .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جان تو الان پینگت از 4.2.2.2 چنده؟
این x265 رو چرا هیچ تلویزیونی ساپورت نمیکنه؟ من چند قسمتو دانلود کردم بزنم تی وی ببینم نیاورد. تو خونه دو نفر دیگه هم همینجوری بود(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب باید خیلی تی وی جدید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد این فرمت مهم شده من اون دفه رفتم بازار همینا پشت شیشه ها زده بودن فلان مدل با قابلیت پشتیبانی از x265 رسید (sm2)
139نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
163نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه با اینکه سرویس شما 128 زیاد با هم فرق نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال من بازه 86-100
نقل قول:
(sm2) من شنیدم از این جدیدا فقط تلویزیونای 4k ساپورت میکنه .... نمیشه برنامه ی این تلویزیونا را آپگرید کرد که این فرمت پخش شه یا ربط به سخت افزار داره؟