(sm156)(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm156)(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله در فرزند جبران مافات خواهی کرد یه تیم فوتبال درست کن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به شخصه به فرزند زیاد علاقمند هستم البته در وجود شرایط مالی
صافکاری که نداره؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول یه چند کلمه با خودش حرف بزنم بعد برسیم به خانواده(sm70)شوخی کردم من فعلا قصد زن گرفتن ندارم البته با خانواده بود الان باید 2تا هم بچه داشتم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm102)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچینی برادر گرامی(sm120)
وقتی یه برادر اهل ایمان و دین ازت یه چیزی میخواد خواسته اش براورده کن در کار حق حاجت هیچ استخاره ای نیست(sm172)
دیگران هم وظایف خودشون دارن مینا که دربه در دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده است رسول24 هم در پستو کارشو انجام میده
بی ادب (sm25)نقل قول:
امیدوارم خداوند شما بنده گمراه را به راه راست هدایت فرماید و از شر شیطان راهی بخشد تا به عذاب الهی گرفتار نشوی به امید اینکه دعوت حق را لبیک و استجابت نمایید
تف تو کیونت(sm102)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازدواج ؟؟؟ یه وقت همچین حماقتی نکنیا !!! از استاد صفاریان یاد بگیر 38 سالشه هنوز مجرده (sm59)نقل قول:
خیلی بی ادبی(sm25)(sm25)(sm25)نقل قول:
امیداورم شب که خوابیدی صبح ببینی جاتو خیس کردی(sm2)
هی استاد استاد میکنه واسم من(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]