خوب بخوابی (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب بخوابی (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب سردی ـست و من افسرده (sm50)(sm50)(sm50)
غمی افزود مرا بر غمها...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عده اى از پسرا ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪانشون
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﻫﺮ چرت و پرتى ﻣﯿﻨﻮﺷﺖ ﻣﻦ ﺍﻟﮑﯽ ﻻﯾﮏ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ (-_-)
یه مدت پیش که چشمام خیلی ضعیف شده بودن رفتم دکتر چشم پزشک بعد از معاینه گفت برو اتاق بغلی تا دوتا دستاتو گج بگیرن...
.
.
گفتم اقای دکتر جه ربطی داره؟؟؟؟
گفت اگه دستاتو گچ نگیرم تا سه ماه دیگه کور میشی بدبخت ج.قی
یه مدت پیش که چشمام خیلی ضعیف شده بودن رفتم دکتر چشم پزشک بعد از معاینه گفت برو اتاق بغلی تا دوتا دستاتو گج بگیرن...
.
.
گفتم اقای دکتر جه ربطی داره؟؟؟؟
گفت اگه دستاتو گچ نگیرم تا سه ماه دیگه کور میشی بدبخت ج.قی😹😹
یکی از دوستام و خانمش میخواستن از هم جدا بشن
یه روز تو یه مهمونی بودیم ازش پرسیدم خانومت چه مشکلی داره که میخوای طلاقش بدی؟
گفت : یه مرد هیچ وقت عیب زنشو به کسی نمی گه....
بعد از چند ماه از هم جدا شدن و سالِ بعدش خانومش با یکی دیگه ازدواج کرد
یه روز ازش پرسیدم خب حالا بگو چرا طلاقش دادی ؟
گفت: یه مرد هیچوقت پشت سر زنِ مردم حرف نمی زنه...
(بخاطر داشته باشید پست ترین آدما کسیه که راز دوران دوستی را به وقت دشمنی فاش کند)
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﻭ ﭘﺴﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺳﮑـــــﺲ
ﻭﺣﺸﯽ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﯿﺎﻥ ﭘﺎﯾﯿﻦ ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.