خداییش من موندم چطور تا این سن تحمل کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خداییش من موندم چطور تا این سن تحمل کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحمل چیو بکنه الدنگ اون مثل تو که باکره نیست هر روز با یه دختره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حالش ! (sm172)کوفتش بشه مرتیکه ی الدنگ موزیسین تمام شده (sm27)نقل قول:
ز هجرانت دل دیووانه دارم
به صحرای غمت کاشانه دارم
به امید وصالت ای گل من
چو بلبل ناله ی مستانه دارم (sm50)
من به شدت به یه 2قلو دختر پسر علاقه دارم (sm74)نقل قول:
در این زمانه به هر بهانه نه تو بمانی نه من بمانم ... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجورم
پیرزن رو از تاکسی خالی نترسوننقل قول:
دختر مال من چشماتو درویش کن
دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست... (sm50)(sm27)
نرو تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]