اِاِاِ سلام شیما. چطوری ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ؟
از اینورا (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اِاِاِ سلام شیما. چطوری ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ؟
از اینورا (sm2)
مررسی تو خوبی (sm120) تو از این ورا (sm120) ما که هستیم همیشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ برقرار باشی همیشهنقل قول:
خوبم مرسی (sm10)
شیما شنیدم شوهر کردی (sm2)
مبارکه (sm59)
چه دیکتاتوریه (sm25)نقل قول:
مرسی ممنونم ایشالا قسمت شما بشه (sm10)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی شنیدی؟ (sm120)
(sm169)
یادم نیست کی بهم گفتنقل قول:
خوشحال شدم. ان شاءالله که خوشبخت بشی (sm19)
اع واقعیت داره (sm120) مبارکا باشه (sm127)
نوید مینوس1 گوش دادی؟
نه ممر. الان میخوام دان کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید شوخی میکنه تو باور نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه پراکن (sm120)نقل قول:
سرویس کردی با مینوس 1 |:(sm2)نقل قول:
اخر سر مجبور کردی بریم دان کنیما (sm120)
تنظیم هاش خوبه ولی وکالش آشغاله طرف داره زور میزنه (sm120)
باع (sm54) من خودم قربانی ام (sm2) الکی گردن ِ من ننداز (sm2)نقل قول:
برم بگیرم ببینم چی داره که ممر داره اینجوری براشون تبلیغ میکنه (sm120)
هیچی باو همش مقواس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم موش بود فکر کنم گرفتم ازشون قبلا خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب موسیقیش عالیه (sm50)تراک 3 4 5 6
اوه چه گیتاری بیسی میزنه (sm59)
خفن میزنه لامصب امگار داری خارجی گوش میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارای قبلیشون رو که من داشتم خوب و قابل قبول بودنقل قول:
چقدر ترانه هاشون تخیلی و ... است
تراک 5 و 9 خیلی خوب بود - یه چیزی مثل کارای اول پایگان میمونه
یه سبکی مثه هارد راک یا اصن کلا راک چنین ترانه هایی رو میطلبهنقل قول:
ترانه هم باید به اندازه ی موسیقی عمق داشته باشه
ترک یکش که ترانه ش خوب بود (sm50)
تاحالا 3 بار دیدم این فیلمو ولی هر دفعه واسم جذاب بوده و کل 3 ساعت فیلم میخکوب میشم ! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا درسته - ولی ترانه رضا یزدانی رو ببین اونوقت ترانه های اینارو ببیننقل قول:
فقط ممتد و صاف رو خوشم اومد
The Revenant
رسول دیدیش
کیفیتش شخمیه وگرنه از خدا میخوام (sm172)نقل قول:
من دیدمش عالی بود حرف نداشت اصلا نفهمیدم دوساعت و نیم چجوری گذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Legend رو دانلود کردم ولی زیرنویس نداره (sm25)
این دختر بود ؟ :|نقل قول:
عه اومد (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیما اگه فرق داشته باشه قبلا همه بیرون اومده بود (sm120)
دیدی نیت کردم بگیرم جفتشون اومد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کاورای البومم تکراریه (sm120)
هردوتارو امروز زدیم یکی من زدم یکی امیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر کتابخونه ش باحاله
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر ترانه علی دوستی حنا منظورم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست هر دوتاتون درد نکنه (sm120)(sm10)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]