@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اون م-مه هایی رو که تیر کردی کی میخوای بیاری تقسیم کنی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اون م-مه هایی رو که تیر کردی کی میخوای بیاری تقسیم کنی ؟
شمس تبریزی به دورت هیچ کس هشیار نیست
کافر و مؤمن خراب و زاهد و خمار مست ... (sm27)
چی بگم والا بدک نیستم! (sm50) خیلی دلتنگت بودم! انشالله هر جا در هر کاری هستی شاد باشی! (sm127)(sm127)(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین! (sm127)(sm127)(sm127)(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب نره! (sm50) (صابرکم کوش! (sm50) بد دولتنگشم! (sm172))
چه بد دلم گرفتست امشو (sm172)(sm27)
فدای تـــــــــــو (sm19)(sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازگیا داره کم کم به آغوش امن تاپیک برمیگرده (sm172)
بخاطر آهنگ محسن بود... منم همینطوری بودم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشِ تو بسی از همه کَس خوارترم من
زان روی که از جمله گرفتارترم من
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال میره پیش یا همون چهارم سوسولا (sm120)
سلام به روی ماهتنقل قول: