راس گفتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راس گفتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28) یه مشت بیکار،پاشید برید دیگه
دیوونه های بیکار لطفا برید بخوابید دیگه (sm120)
اگر یک درصد شک داشتم برا نگه داشتن تاپیک اون 1% هم به یقین تبدیل شد امشب(sm120)
همه همینُ میگن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه با شما نیستم?:|
طرفداری دو قسمت داره حسیننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 قسمتی که نویسنده های خود سایت مطلب میذارن اونا تقریبا خبرایی که منبع موقث داره و معتبره و مطالشم ارش داره
2 قسمتی که کاربرا مطلب و عکس و خبر و پست میذارن! اینجا یلخی (sm120) کلا اونا که واسه کاربراست رو بیخیالش! ستون اصلی رو بچسب فقط
اگر فالو هم میکنی فقط نویسنده های اصلیشو فالو کن و نهایتا همواداران تیم محبوبت که بقیه مزخرف (sm120)
البته بهت گفتم که هدی خانم با اون کمالات وقتی همچین حرفی میزنه چ انتظاری داری؟ (sm59)
همون نویسنده ها هم چند نفر هم سن و من و تو هستن که ترجمه میکنن بیشتر خبرا رُ ..... ولی خب خیلی حرفه ای ترن تا این کاربرای عادی (sm120)
سانچز هر جا بره خوب بازی میکنه (sm59) تو اودینزه هم که بود بازی خودشو میکرد (sm59)اوزیل کلا افت کرد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)نقل قول:
تازه من گرم شدم جون امین اذیت نکن دیگه (sm120)نقل قول: