(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیست(sm50)
دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن
دلتنگ یعنی تو تنهای تنهایی
دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی
اما نمیدونی هر لحظه اینجایی
دلتنگ یعنی تو یعنی کنارم باش
هم بیقرارم کن هم بیقرارم باش
دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن
دلتنگ یعنی تو دلتنگ یعنی من
(sm50)
- (sm50)
بیپ از چاوشی میکس گذاشته
میلاد
میگن دی کاپریو تو فیلم جدیدش غوغا کرده تو بازیگری ! میگن یه قسمت کبد خام اسب آبی خورده
عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کبد خام اسب میخوره - یه قسمت دل و روده ی اسب درمیاره لخت میشه میره تو شکم اسب میخوابه
دیوث تو این چند سال بازیگری رو جر داده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تام هاردی هم نقشش جالب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفسسسسسسس (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
باید کل بازیگر های ایرانی رو بدن به هالیوود تا فقط دی کاپریو بدن ایران واسه تام هاردی باید بازیگر های زن + کارگردان هارو هم بدن
دیگه واسه متیو مک کاناهی چیزی نمی گم (sm2)
007 جدید هم گرفتم ببینم دنیل کریگ چه کرده
- (sm50)
(sm2)
تا توانی هیچ درمانم مکن
هیچ گونه چارهٔ جانم مکن
رنج من میبین و فریادم مرس
درد من میبین و درمانم مکن
جز به دشنام و جفا نامم مبر
جز به درد و غصه فرمانم مکن
گر نخواهی کشتنم از تیغ غم
مبتلای درد هجرانم مکن
ور بر آن عزمی که ریزی خون من
جز به تیغ خویش قربانم مکن
از من مسکین به هر جرمی مرنج
پس به هر جرمی مرنجانم، مکن
گر گناهی کردم از من عفو کن
ور خطایی رفت تاوانم مکن
تا عراقی ماند در درد فراق
درد با من گوی و درمانم مکن
(sm27)
جیمز باند = مقوا
غم گرد دل پر هنران میگردد
شادی همه بر بیخبران میگرددزنهار! که قطب فلک دایرهوار
در دیدهٔ صاحبنظران میگردد ...(sm27)
(sm118)اومد
- (sm50)
بهروز صفاریان موزیسینِ نام آشنایِ کشورمان است که به جرئت می توان او را امضای موسیقی بعد از انقلاب دانست. ردپای صفاریان در شمار زیادی از بهترین قطعات موسیقی کشور، مخصوصا در دهه 80 خورشیدی پیداست. مهارت و توانایی صفاریان در موسیقی، وی را در بین عموم مردم محبوب کرده و علاوه بر آن، در میان اهالی موسیقی نیز جایگاه والایی دارد. محبوبیت آثار صفاریان به جهت شناخت مناسب وی از تمامی فاکتورهای موسیقی، مهارت بالا ، تسلط کافی ، تنوع فعالیت و به روز بودن آثارش است. بهروز صفاریان طی سه دهه اخیر با خوانندگان بزرگی از کشورمان فعالیت داشته اما به زودی موسیقی وی را در آلبوم جدید محسن چاوشی خواهید شنید. تنظیم های صفاریان در آلبوم «امیر بی گزند»، در ادامه روند آثار بی نظیر وی در سالیان اخیر می باشد.
طرف زیر اینستاگرام زده یا ابرفرز چندتا تنظیم؟ |
(sm2)(sm30)
اون اعمق ادمین تلگرام چن بار میزنه اینو
(sm2)
سجاد خوشگله ست انگار ادمینش (sm59)
هادی پاکزاد حال نمیده آلبومش
(sm59)
(sm2)اراکش کو
تنظیماشو دوس دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیماش در مقابل آلبوم مینوس هیچی نیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وکالشم ضعیفتر از اونه
روزنامه ش واسه منطقه جنوبه خب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر آلبوم ِ مینوس خیلی خوبه (sm50)
لامصب هر چی بیشتر گوش میدی بیشتر اون ریزه کاری هایی که تو تنظیم و میکس و مستر انجام دادن مشخص میشه (sm19)
چرا اسماشون هیچکدوم رو کاور نیست (sm25) فک کنم یه کاور رو نزده بییپ تونز
ممر چرا ترک لیست نداره
هنوز پستای تراک هاشو نزدم
ولی تو پست اسماشونو زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتشون انگلیسیِ
عجیبه که اسمشون نیس
خب یه ترکشو بده توجهمو جلب کنه