میگفت بمیره نمیگه میره .....تا اینو گفت، رفت(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
میگفت بمیره نمیگه میره .....تا اینو گفت، رفت(sm50)
موتوشکرم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ما که میگفت بدون تو زندگی ندارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله سرش انقدر با لاین و وایبر و واتس آپ شلوغه که یاد ما نمیفته که بخواد زندگی داشته باشه یا نداشته باشه ...
خوب راست گفت.. اینکه زندگی نیست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست شما درد نکنه (sm54) گرفته بودن ؟ (sm120) چقد رسمی شدی (sm120) کجایی نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) روزی پشیمون برمیگرده / وا3 ما که برگشت ولی گفتم من گفتم برو ؟ برو زیر همون جیغ و ویغ کن (sm50)نقل قول:
هی ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام احسان عزيز چطوري برادر جان دلم تنگه (sm59) رسمي چيه بابا يادم نبود اول تو نقل گرفتي يا مجتبي كلي گفتم (sm39) دلت براي چوب و چماق تنگيده بوداااااااااااااااااا(sm2) خوبي ؟ خانواده خوبن ؟ همه چي اوكي؟ (sm176) من درگير مراسم ازدواج برو بچ خواهران گرام بودم و هستم يكي هفته گذشته برگزار شد يكي هفته آينده (sm59)