حالا دکارت مسخره ثابت کند هستم(sm205)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا دکارت مسخره ثابت کند هستم(sm205)
فراموش کردم ، قرارِ نباشی
فراموش کردم ، فراموشیارو ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف تو اون عکسی که روی پول آمد باعث شد پول ایران روز به روز بی ارزش تر بشه (sm3)
نه از آشنایان وفا دیده ام
نه در باده نوشان صفا دیده ام
ز نامردمی ها نرنجد دلم
که از چشم خود هم خطا دیده ام...
وصف حال اینجانب...(sm50)
خنديديم و فکر کردنند از سر خوشيست :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه رو زود دانلود کن امکان داره دوباره لینک ها را پاک کنن (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا که خوب میشی . فصل پاییزه دیگه همش سرما خوردگی و اینا هستش. شما هم مراقب خودت باش و سعی کن زیاد استراحت کنی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]