باز کن امیر یه دقه میخوام برم کار دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
باز کن امیر یه دقه میخوام برم کار دارم
خیلی ممنونم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهر در امن و امان است خیالتون راحت
بیاین بزنین برقصین حال کنین
سنگر را حفظ کنید
اهنگ بابک جهانبخش چه خوبه (sm50)دوست دارم حسشو
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا
سبک ما استریت ... (sm120)
رمیکس سراغ داری که موزیکای شاده قدیمی باشه؟خیلی فوریه
میلاد سراغ داری؟
منتشر نشده کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا ساعت 8 میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا آهنگ قبلیش رو داره گوش میده
نه باو دامشب قراره بیاد که
12 دینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اینستاش دمو شو گذاشتهنقل قول:
امشب ساعت 9 میاد
خطر تو رادیو جوان زیاده
رضا اگه امکانش هست دمو رو بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن می ذارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمد خیال خوش که من از گلشن یار آمدم
در چشم مست من نگر کز کوی خمار آمدم ...(sm50)
دمو جهانبخش - مثل همه
دمو دوم
رضا این آهنگ وسط سریال کیمیا رو نداری
نشنیدم کدومو میگی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که میگه من بازیچه ی دستای تقدیرم؟
از تو کجا گریزم
تو سایت ها هست ولی اون نیست که از تی وی پخش میشه فرق داره
نشنیدم والا و گرنه پیدا میکردم براتنقل قول:
تیتراژ اخر فیلمو بخون احتمالا اسم خوانندش هست
ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم
ای در دلم نشسته از تو کجا گریزم
علیرضا قربانی
من نتم ترکیدهنقل قول:
تو گوگل بزن اهنگ میانی سریال کیمیا از تو کجا گریزم میاره سایتاشو
رضا این فرق داره
تو نت همه رو دان کردم اون نیستن
اهنگ داره ؟
اون حجمش باید دور و بر 2 مگابایت بشه
الی مرتیکه شلغم پخ رو جواب بده اون عکس رو می خوام(sm178)
صدای قربانی رو تا حالا بدون اهنگ نشنیده بودم (sm178) لامصب چه تکنیکی
(sm88)نقل قول:
اون از این هم قشنگتره
- (sm50)
اهنگی چیزی داره روشنقل قول:
واسه سریال فرق داره ..
ببینم الان آپ میکنم ..
البته زیاد نیس 1 دقه خوند رف ..
قسمت بعدش ینی دیشب هم یه تیکه دیگه خونده ..