اخرین شاهکاری که از شادمهر منتشر شد چیه بچه ها نظراتون بگید
نمایش نسخه قابل چاپ
اخرین شاهکاری که از شادمهر منتشر شد چیه بچه ها نظراتون بگید
نظرات باهم فرق داره...شاهکار واسه هرکی ی معیاری داره یکی واسش تقدیر شاهکاره یکی روز سرد...ولی از نظر خود من آخرین شاهکارش انتخاب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین ترک خوبی که ازش شنیدم زود تموم میشه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی مسعود جان منم با تو هم نظر هستم اخرین شاهکار شادمهر انتخاب هستش که حس زیادی ازش گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود تموم میشه هم ترک خوبی بود (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمت کردم.
تا مدت ها قفل بودم روش
وقتی حواست نیست تنطیمم نداشت تازه
کار جدید با پارسیان و امین
دوباره...
به زودی
اینستاگرام پارسیان
این اهنگ برای قبل هستش و همینطوریش شاهکاره اگه تنظیم هم داشت که دیگه داعون میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی فاجعه جدید تو راههنقل قول:
نوشته اصلی توسط mosipush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]