وقتی مگه برا سه سال بیش بوده ربطی به این آلبومو مجوزش نباید داشته باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی مگه برا سه سال بیش بوده ربطی به این آلبومو مجوزش نباید داشته باشه
این همه بدبختی تو ایران هست ساکت میمونه ، بعد مبارزه با ظلمش رو با فلسطین میخواد نشون بده
خفه شین به شما مربوط نیست حال نمیکنید گوش ندید
(sm2)
دلیلش اینه که این ملت همش عین گوسپند اغا بالاسر میخوان محسن هر چی بگه میگن همون درسته عقل تعطیل !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همه به هم ربط داره ، اون آهنگ زندگی و تحصیلات هم من میگفتم که همه چرت میگن که برا مجوز خونده تا اینکه یه روز با گوش خودم مستقیما شنیدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم عین همون بود قضیش ، مطمئنا اجازه انتشارشو داده ، چون اونی که واسه آلبومه یه کار واسه امام زمانه نه امام علی . تنها کاری که میتونه بکنه اینه که کار رو از سایت رسمی خودش پخش نکنه تا نشون بده که برای چی منتشرش کردن
با این کارش مشکل ندارم منتها برای دل خودش بده مثلا اهنگ فلسطین و امام رضا قشنگ شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا مثلا نخلای بی سر قشنگه
ولی اکثر کارای مذهبی مزخرف در اومدن چون سفارشی هستن نه دلی (sm3)
(sm1)دلم تنگ شده وسه این آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
- (sm2)دهنت