ترسیدی یکی دیگه تاپیک بزنه از کفت بره سریع رفتی به نام خودت ثبتش کردی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترسیدی یکی دیگه تاپیک بزنه از کفت بره سریع رفتی به نام خودت ثبتش کردی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صدر جدول داریوش... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نه من از استقلال بدم میاد گذاشتم الی هم بدش اومد بهتر شد !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من کلا تو باران 2 تا تاپیک زدم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی منو بارون بود ..
یکی هم بنیامین 93 ..
گفتم باس اینم بزنم کار امیر را بی افته ..
(sm2)
امیر !!!! (sm74)
ادیت زد !!!! (sm2)
v8نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ استقلال رو پخ کن سینجول
پروانه ها .. قطار .. کو به کو
ولی ایندفعه حریف خیلی چغر و بد بدنه فکر نکنم بشه به این راحتی سوگلی رو انتخاب کرد
از ممر انتظار داشتم ولی الی تو دیگه چرا؟ (sm2)
(sm14)گاهی کمی فان لازمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی ما - «مهرداد نصرتی» که چندی پیش قطعه «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» را با همکاری یلدا انگالی (ترانه سرا) و زانیار خسروی (تنظیم کننده) در فضای مجازی منتشر کرده است، پاییز امسال نخسین آلبومش را منتشر میکند.
به گزارش «موسیقی ما»، این خواننده و آهنگساز درباره جزئیات آلبومش گفت: «لیست نهایی کسانی که در این آلبوم با من همکاری میکنند مشحص شده و در بخش ترانه دوستانی چون مونا برزویی، حسین غیاثی، یلدا انگالی، روزبه آزادی و امیر پیرنهان حضور دارند».
وی در ادامه خاطر نشان کرد: «تمامی ملودیهای این آلبوم ساخته خودم است و رامین عبدالهی، بهروز علیاری، هومن نامداری، زانیار خسروی، میلاد ترابی، امیر جمالفرد و فرشاد حسامی تنطیم قطعات آلبوم را بر عهده دارند.»
این چرا ول نمیکنه این پشمارو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
شـــِراب تلخ می خواهم
(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال تولید منظورمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون پشم خیلی تو دل برو میشه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج کوشان البوم اصحابی رو شر کرد بعد کاوری رو گذاشته که تو تاپیک گذاشتم (sm70)
ریدی کوشان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2011نقل قول:
آلبوم دل میکنه فقط به امید ریدن کوشان (sm2)
تشنج بین وزارت علوم و مجلس داره بالا میگره
سرمربي استقلال گفت: مصاحبه من در جهت حمايت از کيروش بود. چون حرف حق زدهام، مافيا شدهام.(sm2)
در نظر مردان ، آلت جنسیشان نوعی ابزار نیست و به مثابه یک فرد ، شخصیت دارد !
گاهی چنان با آن برخورد می کنند ، همچون سگی که برای مهارش به پوزه بند نیاز دارند
و
گاهی همچون لردی شایسته ی تعظیم و تکریم !
در هر صورت شبیه به سایر اعضای بدن بدان نمی اندیشند !
اگر با دید تحقیرآمیز در این مورد نظر بدهی ، گویی که خودشان را تحقیر کرده باشی ، موجب رنجششان خواهی شد ...
لولیتا | ولادمیر ناباکوف | ترجمه از اکرم پدرام نیا | نشر زریاب |
(sm120)
دیروز 50 نفر مردن انگارر نه انگار الان شبکه دو داره آهنگ فلسطین چاووشی رو پخش میکنه(sm25)
من لولیتایی میشناختم نقاش طبیعت بی جان ...(sm74)
(sm74) خسبیده در پر قو ، تهران ...نقل قول:
دلتنگ یعنی تو (sm50)
مبارکش باشه...نقل قول:
من مدل 2006 از همه بیشتر دوست داشتم... و بیشتر از لندکروز از سکویا خوشم میاد (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
حالا فهمیدی که نمیشه حتی یه لحظه (sm118)
(sm2)دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگ هات حس نهفته زنانگی مردها هم لمس میشه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
کصلیس بدبختو ببینا (sm3)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
* علي دايي در خلال تمرين و در تمام بخشها به صورت جدي بر کار شاگردانش نظارت داشت و در برخي لحظات تذکرات خود را با صداي بلند به آنها گوشزد ميکرد.(sm2)
شعر اینه : سالهای پشت سر یک آن میرسن به من روبروی من بی هیچ حرفی ساکن می ایستننقل قول:
طوری که میخونه : سس میریزم رو شیلنگ ریسن ریروری راراو ما بو هوی حارفاساک ماسایا
ولی ز من دل چو برکنی حدیث خود بر که افکنی
هر کجا روی وصله منی ساغر وفا از چه بشکنی؟
(sm50)
نخفته ام به خیالی نخفته ایم به خیالی که میپزد دل من
خمار صد شبه دارم خمار صد شبه دارم شراب خانه کجاست؟؟
(sm111)