(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب میکنه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین آلبوم رحیم عدنانی رو گرفتی ؟
بــــــــــــــدجوری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ملت مدام میگن افتاده به نوحه خونی روضه خونی... من برعکس همین سبکشُ میپسندم... دارم لذت میبرم از صداش (sm74)(sm127)(sm50)
موسیقی یعنی این (sm88) (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ی بار به حرفت گوش دادم رفتم اون حمید رضا نوربخش بود چی بود.. اونو گرفتم دیگه فهمیدم سلیقت به سلیقه من نزدیک نیست(sm2)نقل قول:
دمش گرم داره برمیگرده به زمان آلبوم یه شاخه نیلوفر اینجوری بخونه من بیشتر باهاش حال میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمیدرضا نوربخش خودش استاد آواز تشریف دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این رحیم عدنانی هم از شاگردای شجریان بزرگ بوده
آهنگساز این آلبومش هم مجید درخشانی ایست
ی سریا هستن که طرف هرکاری کنه اینا ژست روشن فکری میان(sm2)نقل قول:
درست که انچنان تنظیم درست حسابی نداره اما در کل اهنگش حال ادم عوض میکنه.. همین عالیه(sm50)
دقیقا منم همینطور (sm46)نقل قول: