ساعت 9 سعید کریمی و حسین غیاثی شبکه 4
نمایش نسخه قابل چاپ
ساعت 9 سعید کریمی و حسین غیاثی شبکه 4
20:30
محسن چاوشی به خاطر بی اخلاقی های موجود در فضای مجازی صفحه اینستاگرام خود را غیر فعال نمود(sm120)
آهنگ بابک پلی ..
اشترم کجایی بیا اینو اپ کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی ادامه داد: شرکتکنندگان قرار است قطعاتی را که ما به آنها ارائه میدهیم و آثار خوانندگانی مثل فرزاد فرزین، محمد علیزاده، محسن چاووشی، فریدون و من و ... هست را اجرا کنند. البته قضاوت در این مرحله بسیار دشوار است؛ زیرا گاهی برخی گروهها و افراد از نظر امتیاز برابر هستند و ما باید تنها یک نفر را برگزینیم.
(sm120)خدا بخیر کنه چجور بخونن / شب کوک
مرسی بابک (sm50)
آهنگ جدید میثم ابراهیمی (sm3) اصن چیزی بنام ملودی نداره ! ترانه هم که فاااااااااااتحه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ناله می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بایرنمونیخ بهترین تیم اروپاس وحرف اولو میزنه اونوقت این کسخل ورداشته بازیکن های دیگه رو گذاشته اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ بابک جهانبخش بهتره (sm50)
(sm50)
كچل : در كاراى ارزشى يا مذهبى لزومى نداره حتمن از ملودياى مداحى استفاده بشه تا به دل بشينه، بلکه قطعاتی موسیقایی مثل "شهر باران" یا "بوی سیب" میتونه گاهی تاثیرگذاری بیشتر بر مخاطب داشته باشه!
پ ن : يكي بهش بگه ملودي هاي مداحي و روضه رو ببريم تو كار عاشقونه خوبه لابد !!
رادیو جوان ****** ادرسی چیزی نداره باز بشه ؟
(sm132)
خوب کیو جایگزین کنه مثلا ؟ (sm120) نظر اکثر کارشناسا هم همینه .تو نظر اکثرشون بایرن بازیکن نداره اونقدر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجارو ببین : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوش چه خورده ای دلا ... (sm50)
چه ها که بر سر ما رفت و کس نزد آهی
به مردمی که جهان سخت ناجوانمردست ... (sm50)
چه سخته یه دستی تایپ کردن انگشتم توی سالن به فنا رفت (sm81)
پوستر چاوشی نیوز (sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یره بیا مستقیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتی چاوشی نیوز که وقتی میرسه موقع یه آهنگ که وقشه پلی بشه ولی در موبایل نیست سریع میریم توش دل میکنیم (sm50)
(sm50)
من عاشق تویی شده بودم که تنها تنها تنها تنها تنها تنها (sm50)
- (sm50)
(sm27)
- (sm2)
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Dar TV2 ...mov
(sm50)
(sm2)دیوث بش ساخته
شیرم تو این کاورش (sm2)
(sm30)
(sm2)
(sm2)
آقو شیملسو کسی از لینکی که گذاشتم زده تو صفش؟ میخوام پاک کنم
شاسکول من کم حجم با حجم مناسب میخواستم باز تو ورداشتی همون 350 مگی رو اپ کردی یکی از یکی گیج تر سینجول که ورداشت کل لینکای فصلای قبلیو گذاشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو تو لینکو گذاشتی گفتی اینو آپلود کن فکر کردم همینو میخوای
اها اونو اپ کردی پس چرا اونقد بود سینجول گفت 200 مگه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]