هفته دیگه جمعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هفته دیگه جمعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکر(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت S&M پیداش نمیکنم (sm74)
ممر اینو بذار تو لیستت 1080 بزن یه بار دیگه دانلود کنیم (sm10)
سلام عزیز دلم خوبم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی دو سه بار زنگ میزنه البته کوتاه کوتاه ولی بازم جای شکرش باقیه خانوادم میخندن میگن ایدین تا تلفن رو قطع میکنه دوباره میره ته صف می ایسته (sm59)
ولی در کل بیتابم دیگه(sm74)
سلام خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سالشه پسرت ؟؟؟
آیدا هم 4000 شد خیلی پکره نگران نباشین خدا بزرگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مهدی جان خوبم شما خوبی؟ 23 سالشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ریاضی خوبه که خب(sm54)موفق باشه ایشاالله(sm10)فدات مینا جون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی بدک نیستم می گذره (sm50)منم دور و برای همین سن بودم که رفتم خدمت البته من دانشجو بودم انصراف دادم رفتم خدمتنقل قول:
فک کنم 22 رفتم