این اسم کریس بایر میشه یه دردسری
نمایش نسخه قابل چاپ
این اسم کریس بایر میشه یه دردسری
من باز کردم که شعرا رو بخونم دیدم از من نداره (sm70)اومدم نت بچه ها گفتن فقط از تهرانیا داره عید رفتم تهران به هزار زحمت پیدا کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اگه کاری نکرده چرا اصرار دارن اسمش باشه!(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد البوم متاسفم اورجینالش رو دیدی ؟
باز هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همرو گرفتم جز حریص (sm172)
این یکی دیگه هیچ حرف و حدیثی توش نیست بعید میدونم محسن خودش تو کار طراحی هم بوده اون وقت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی جی پک حریص خیلی عالی بود (sm50)
به جز متاسفم همه رو دارم البته کاور یه شاخه نیلوفرم پاره شد تو اثاث کشی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلیغات....بستن دهن منتقدین (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس مگ با امیر نبود؟(sm171)