نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های تجربی همه عاشق زیستن .مهم اینه عاشق اون درسایی باشی که بقیه خوششون نمیاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های تجربی همه عاشق زیستن .مهم اینه عاشق اون درسایی باشی که بقیه خوششون نمیاد.
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هر چی دوستِ ریاضی دارم با گسسته مشکل دارن (sm3)
خوبه ک در جریان همه چیز هستی شما (sm59) مامان من نمیدونن اصن چی میخونم چی نمیخونم (sm59)(sm120)
[QUOTE=tandis_m;597886]باز سن پایین راحتتر میشه تحمل کرد خدا رو شکر که تموم کردی راحت شدی
هیچی دیگه هیچکدومشم نمیذارم بره یا تهران یا کرج نهایتا قزوین
انشالله اینجاها قبول شه ولی اگه نشد و مشکلی با پرداخت شهریه ندارین بفرستین دانشگاه آزاد کرج منم رتبم همین حدود شد و قید شهرستانو زدم و واقعا راضی بودم .نقل قول:
(sm2)
من زبانم شوته واقعا (sm120)زبان در حدی ک فقط امتحانای مدرسه نمره میگرفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موضوعش نمیدونم چیه ولی از داد و هواری که سرش میکشه میفهمم که درس گندیه چون ایدا کلا ریاضیش قویه دیفرانسیل درس بسیار مشکلیه که براش تستاش آب خوردنه یا همینطور هندسه ولی گسسته (sm3)نقل قول:
آره درسته (sm176) من خوشم نمیاد اما میخونمشون دیگه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
07 - You People .,. (sm118)
من دوساله پشت کنکورم .آدم تا ی چیزی رو تجربه نکنه هیچ درسی نمیگیره.هرچی بقیه بگن فایده نداره باید خودت تجربه کنی.من تا فروردین روزی 2 ساعت نت بودم.از فروردین شده ی ساعت.به نظرم کمتر نت بیا بشین درس بخون کمتر از 20 روز دیگه کنکورهنقل قول: