چقد عالی ، منم نمیدونم موضوعش چیه (sm120) من هندسه رو حذف کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چقد عالی ، منم نمیدونم موضوعش چیه (sm120) من هندسه رو حذف کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم نمیاد تو سه سال راهنمایی و هنرستان نمره ی ریاضی که گرفتم به 1 رسیده باشه (البته اصلا سر کلاساشون رام نمیدادن معلما)
[QUOTE=tandis_m;597886]باز سن پایین راحتتر میشه تحمل کرد خدا رو شکر که تموم کردی راحت شدی
هیچی دیگه هیچکدومشم نمیذارم بره یا تهران یا کرج نهایتا قزوین
اره خب ولی بازم سختی های خودش رو داره اموزشی سخته انگار همین دیروز بود ساعت 7 صبح جلوی هنگ بودم و داشتم اعزام می شدم به کرجنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هر کسی یه علایقی داره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها...خب من دیگه خسته شدم (sm74) دو سه هفتس نت میام (sm51) آره 18 روز دیگه (sm172) ،درست میگی چشم ممنون از راهنماییت، موفق باشی نتیجه دلخواهتو بگیری (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شما هم همینطور.فعلا
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باید از زبان بدت بیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا عاشق زبانم تازه می خوام برم یونی مترجمی بخونم کجای کاری(sm59)نقل قول: