من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست تو نشون من بده دل غمگین اگه هست(sm81)
واقعا ؟؟ بگو جان من ؟؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر ممکنه !!! (sm77)
میخوای هزار تا ارسال بهت بدم دلت آروم بشه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دسته بیل رو ممه میبینه(sm2)نقل قول:
چرا غیر ممکن ؟(sm120)نقل قول:
(sm120)کاور که اومد همه نظرات اشتباه شد معلوم نبود کی چی تنظیم کرده
من خودم به شخصه که خعلی ممه دوست میدارم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری رسول ممه دوست (sm2)نقل قول:
حسین بیا (sm2)
آخه مگه میشه یه پسر ممه نخواد ؟؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که باورم نمیشه (sm2)