تنها آلبومی که همه میگن مزخرف بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها آلبومی که همه میگن مزخرف بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)یه ساعت از فیلم شیار رو دیدم فیلمی به غایت معمولی ! ببین چجور تو بوق و کرنا کردن میلیاردی فروش کرد من نمیدونم اون فرزندای شهید که تو برج میلاد برده بودن اکران خصوصی داشتن چجور اشکشون با این فیلم در اومده بود (sm2)
افتخار میکنم به این لقب جادویی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به واقعیت اشاره کرد .. نه تو که هرچی میبینی ممه ممه میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر ؟ (sm120) من مَردم مَررررد (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من دخترم ؟ (sm2)نقل قول:
افتخار کن ، فقط به این حسین بگو اینقد به ما نگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وسط فیلم رفتم .. گفتم میشینم دوباره از اول میبینم.. هنوز فیلم تموم نشده اومدم بیرون از سینما(sm2) حیف اون 30 دقیقه که نشستم اینو دیدم(sm2)نقل قول:
عکس امضات مگه عکس خودت نیست ؟(sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول: