مستان سلامت میکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان را غلامت میکنند (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
مستان سلامت میکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان را غلامت میکنند (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مامی شما خوبی؟؟؟ من خوبم مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نوید جون خوبی؟؟؟ ماشینت چطوره
يكي از فاميلامون رفته بود هند . تو مهموني از خاطرات هند رفتنش داشت واسه ما ميگفت:
تو هند خيلي به ما احترام ميذاشتن، بعضياشون انگار داشتن ما رو ميپرستيدن
يهو لامصب وسط خاطره گفتنش پدر بزرگم گفت: آره هنديا اكثريتشون گاو ميپرستن!!!
اومدی اما دیدم دست تو سرده گفتی اون روزها دیگه برنمیگرده!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
حالت چطوره ؟نقل قول:
چطور میگذره ؟
خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نمیگذره!
تو بهتری؟؟
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا من اهنگی که خیلی خوشم میاد سعی میکنم نخونمش که مبادا خرابش کنم (sm59)
فقط چشامُ میبندم فاز میگیرم... (sm50)
فدات خوبم عزيزم (sm19)نقل قول:
نويدم ماشينش خوبه سلام داره(sm2)(sm2)(sm2)
همین خوبه که خوبینقل قول:
مثل همیشه ...
خوبه سلام میرسونه فقط در درست جفت نشده صدای باد میاد و من کلا از صدای باد خیلی رنج میبرمنقل قول: