در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود ...(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود ...(sm81)
اگه خوندم و خوب از آب در اومد برات ميفرستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که خوش میگذره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعلام حضور می نماییم (sm50)
احسان که زنگ می زنی به من ک میگی رفتم پیش برات دارم حاجی /
دلم تنگتون بود
بانو / نوید / صابر / میلات
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم برات تنگولیده بود (sm74)
آخ آخ خیلی بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما... منم میخونم میفرستم هرکجاشُ خوشت اومد 2صدائه کن اتفاقا سیبیلمم قشنگِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر استراحت كافي داشته باشيد، ورزش كنيد، الكل مصرف نكنيد و حتي المقدور از استرس بدور باشيد...
باز هم خواهيد مُرد!
پس هر كاري دلتون ميخواد بكنيد...
روزگار بر ما ايرانيها وفايي نداشت
گوجه كاشتيم سرما نذاشت
خيار كاشتيم بازار نداشت
ترياك كاشتيم پاسگاه نذاشت
بز داشتيم گرگ نذاشت
زنبور داشتيم عسل نداشت
يارانه بود گروني نذاشت
يادتونه خواستيم مساوي كنيم مسي نذاشت!!!!
پس هر كاري دلتون ميخواد بكنين...
ستاره سهیل شدی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم دلتنگتیم... هیشکیم که باهات در ارتباط نیست
شماره ـتُ واسم پ.خ کن (sm134)
نقل قول:
ببين كي اومده(sm127)
سلاااااااااااام چطوري تو؟(sm19) كجايي؟(sm74) شنيدم مخشاتو نمي نوشتي نتتو قطع كردن (sm2)