(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداي علي رهبري و آرين بهاري كه خيلي شبيه همه تشخيصش كار رسول و هاديه ولي ميترسم صداي من و تو رو نتونن تفكيك كنن(sm30)
خبر خوش: وام ازدواج و مسكن به مردم لبنان و سوريه و عراق و افغانستان تموم شد.
قرار شد به ما هم بدن...
بله از اتاق فرمان ميگن:
زر نزن يمن مونده!!!!
ترسم داره همچین بعید نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فذای تو (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمارمو فقط به بانو میدم (sm67)(sm2)
نقل قول:
خب من كه صداي تو رو نشنيدم تو كه شنيدي بگو ببينم صداي من شبيه صداي توِ يا صداي تو شبيه صداي من؟!!!(sm2)
براش دارم شایعه پراکنی می کنه /نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد چی؟ شفاف سازی کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناز بشی الهی (sm2)
نقل قول:
- (sm2)یادت باشه ازش بگیر شمارمو
- (sm2)