حالا خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همش دارم به عکس شیخ نگاه میکنم از دل تنگی در بیام (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با لباس یا بی لباس؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که درس نخوانده ای باید تقلب را بکنیم
دیـ*ـوسا نرسوندن سریع نوشتن رفتن چیـــــــــــــز تو رفاقتشون (sm3)
بکنشون(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که یه کاری داشته باشن زنگ بزنن محل سگ بهشون ندم ادب میشن... خیلی بدم اومد از رفتارشون خیلی بچگانه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر یا پسر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بی عمامه (sm2)
که پاس بکنی ترم آخر را بکنیم (sm50)نقل قول:
منظور از چیز در این جا چیست و تو رفاقتشون یعنی کجای رفاقتشون؟
با رسم شکل دو نمره
نقل قول:
بیام بزنمشون ؟
دقیقا این اتفاق واسه من توی امتحان زمین شناسی افتاد یه دیوث ک.س کش پشت سرم بود کتابو باز کرده بود مینوشت هرچی گفتم یه کلمه هم نرسوند (sm178)نقل قول:
زنه خوب زنيه که زیرت جیغ بزنه
نه سرت
.
.
.جمله سنگین بود عصاره ممه نعنایی لطفا