دیگه کاریش نمیشه کرد. خودتو ناراحت نکن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه کاریش نمیشه کرد. خودتو ناراحت نکن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی نامحدودشو سرعتشو محدود میکنه با مصرف زیاد؟؟؟ یا محدودش سرعتش الان کمه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زور داره به خدا..مرده شور این کشورو ببرن که حس وطن دوستی ادمم می(sm3)کشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خیال بابا ... اینجا ایران ِ یه گربه 7000 ساله (sm98)نقل قول:
منم دوست دارم برم پیش داییم اینا تو امریکا ولی حیف که اونا هم تو ایرانن (sm120)نقل قول:
(sm120)
اگه این بازی ای که پوگبا امشب کرده بود رو دو هفته پیش انجام میداد پرز 100 تا خریده بودش (sm120)
نمیخواست دیگه پول خرج کنه(sm120) وگرنه الان فالکائو بود رئال(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فالکائو رو بخاطر مندس نخرید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس باید پیکه رو به خاطر شکیرا میخرید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
(sm2)..من و تو رو اونجا راه نمیدن عزیزمنقل قول:
منو امام رضا هم نمیطلبه برم سرزمین موج های ابی چه برسه امریکا (sm120)نقل قول:
حالم خیلی بده(sm74)(sm86)نتم مشکل داره شهریه دانشگاه 15 % زیاد شده این هفته هم انتخاب واحد دارم(sm74)
واقعا نمیدونم پس فردا چطور میخوام تو این جامعه زنگی کنم از الان دارم خودمو آماده میکنم برا یه زندگی سخت و سگی با این وضعی که مسئولین درست کردن(sm74)
عصری داشتم خط ویژه رو میدیم جدی جدی گریم گرفت کسی که دیده میدونه برا چی میگم وضع خیلیا الان این طوریه
میام جوک مک بخونم به جا خنده به جوک میرم تو فکرش اصلا دیگه به دید خنده نمیتونم بهشون نیگا کنم(sm54)
یه روز خوب میاد با اومدن یه نفر(sm127)
همه چی درس میشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوشم(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی یه روز صبح شه ... غصه نخور (sm10)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا میدانید اگه کریس رونالدو با پای خود به باسن جنیفر لوپز ضربه بزند ، و هر دو صدمه ببینند :...
پولی که بیمه پرداخت میکنه از هزینه تولید ناخالصی در ایران بیشتره ؟(sm70)
شب همگی بخیر(sm127)(sm15)
یعنی با ی جمله ریدی به تولید خالص و ناخالص ملی(sm120)نقل قول:
شب خوش رفیق(sm127)نقل قول:
موجای ابی خیلی گرونه به همون حوض وسط این خونه قدیمیا راضی میشی ادرس بدم بیای(sm81)نقل قول:
تیزر آلبوم 22 شهریور
پاروی بی قایق ؟
بلی (sm59)
کی گفته ؟
ناصر ندیمی
(sm54)
چی شد ؟ (sm70)
نمی شناسمش (sm98)
مطمئنی ؟
منابع ناآگاه که اینطور میگن
پس هیچی ... حرف اونا که حرف نیس (sm100)
(sm74)..پارو کی میاد؟دلم گریه میخواد خب.همشو نگه داشتم با اوج گرفتنای محسن بریزم بیرون(sm25)
ها (sm100)
ولی رستم هم یه چیزایی گفت نمی دونم شایدم همین جوری گفتن
(sm162)نقل قول:
(sm30) بازم ناشناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نمی شناسی ؟ (sm77)
شعر بابا رو رستم گفته دیگه